Hogy lehetne találkozni flourral?
Figyelt kérdés
sziasztok én fanni vagyok 10\L nagyon imádom flourt és ps-t. szeretnék találkozni velük, és de anyukám nem engedi, ki tudna segíteni rábeszélni anyát, hogy engedje meg?:-(2011. aug. 27. 01:20
11/20 anonim válasza:
várj 3 évet..a kémia könyvbe találkozni fogsz vele.
13/20 anonim válasza:
ps? Igen, imádtam a playstationnel játszani és még most is szeretek, de mi köze van annak egy kémiai elemnek?
Viccet félretéve, ugyan már, tíz éves vagy, honnan veszed, hogy majd anyukád enged találkozni ilyen csúnya vén bu...öhm, emberekkel? :D Jól teszi, hogy nem enged a közelükbe!
14/20 anonim válasza:
Plátói gondolatok,ilyen idős koromban nekem is voltak kedvenceim.De ne aggódj,hamarosan elmúlnak ezek az érzések,légy türelemmel,addig is lapozgasd a magazinokat.És habár ezek magyar sztárok,szerinted komolyan szakítanának rád egy percet is??-Nem ellened szólva mondom,de örülhet bárki,ha egy autogramot kap tőlük.(persze aki szereti SP-t és Fluort..Én esetünkben nem kedvelem egyiküket sem.)Képzeld csak el,még mennyien rajonganak veled együtt értük ebben a világban.Gondolj csak bele-komolyan-hogy van egy ilyen korú lányod,aki találkozni akar valamelyik majdnem,vagy akár már felnőtt korú sztárral.Megérthetnéd anyukádat-habár ez tudom hogy nehéz,de próbáld meg-hogy mit érezhet evvel kapcsolatban.Szerintem te nem gondolod úgy,de anyud bizonyára úgy látja hogy ezek plátói szerelmek/rajongások,majd elmúlnak és nagyon aggódik érted.Tehát röviden:koncertekre elmehetsz,kérd meg anyukádat hogy menjetek ki közös programként,és még annyi hogy nem érdekelné őket annyira hogy minden rajongóval hosszasan elcsevegjenek,akármilyen kedvesek is. 16/L
15/20 anonim válasza:
sp bevalotta h nem tud énekelni.. kell ennél több???!!!
16/20 anonim válasza:
Fluort megtalálod a b.uzibárban, SP-t meg a Comedy Centralon (South Park)
17/20 anonim válasza:
Ba***us, ez szánalmas. Tíz évesen, hajnali egykor, Gyakorikérdéseken, "Szerelem,szex" témakörben, megkérdezed, hogy hogyan tudnál találkozni "fluorral és ps-sel". Gratulálok annak a két tehetségtelen pancsernak hogy tönkreteszik a magyar fiatalokat a semmitmondó agysejtölő "zenéjükkel" és emiatt ennyi idős gyerekek azt hiszik, hogy ez a viselkedés és zene a jó, ezt kell csinálni! Szerintem legyél nagyon hálás az édesanyádnak hogy törődik veled, félt, és nem enged ilyenek közelébe.
18/20 anonim válasza:
fluort megtalálod minden kémiakönyvben XD
19/20 anonim válasza:
Westendbe az 576 Kbyte boltba szokott gyakran járni. Múltkor láttam is.Kérdezd meg az eladót aki hétfő-szerda-pénteken van mikor jön.Ő nagy spanja Fluornak:)
20/20 A kérdező kommentje:
te kukac
2011. aug. 31. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!