Mér van az amikor felkelek áll a káróm. Ez oylan ciki mert csaj tesómmal egy szobában alszom. Ha meglátja h áll?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 22:54
11/33 needtoknow válasza:
Ez lett volna a második kérdésem :D.
13/33 anonim válasza:
hát ha nem túl fiatal, akkor magyarázd el neki, hogy héé, te férfi vagy, ezért áll. nem kell ezen parázni.
14/33 anonim válasza:
A legjobb megoldás ha nem vagy szégyenlös és látja, mert akkor nem lesz egyikötöknek sem feltnö néhány nap mulva.
15/33 A kérdező kommentje:
23:07 dehogy verem rá meghülyültél???
Többieknek:köszi a válaszokat, mostmár megoldom vhogy:)
Most akk a tesómról van szó v rólam??:D am 17
2011. aug. 27. 09:35
16/33 anonim válasza:
Tehát akkor a nővéred egy jól kinéző, szőke, kék szemű 17éves csaj? Hmmm:) Egyébként lehet, hogy ő már túl van 1-2 dolgon, szóval nem hiszem, hogy megállna a szíve, ha meglátna téged álló dákóval:D
17/33 anonim válasza:
Nekem nem panaszkodott amikor állt...
18/33 anonim válasza:
Mondd el neki ha kérdezi hogy ez természetes,de nem kislány,már biztos tud egy-két dolgot.
19/33 anonim válasza:
Volt hogy unokahugom itt aludt nálunk és az én szobámban volt elég hely. Nekem is állt reggel észre is vette megkérdezte miért. Én elmondtam neki azóta nem kérdez rá. Én nem éreztem cikinek családtag. Ő sem volt zavarban.
20/33 needtoknow válasza:
Hát engem a tesód jobban érdekel, mint az álló f*szod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!