A barátom 19 éves én pedig 15, ugye nem gáz?
olyan kib*szott nagy görények vagytok.. -.-
1. egyáltalán nem pedo a srác, ez teljes mértékben hülyeség, csak úgy megsúgom.;)
2. azis hülyeség h kislány, 15 évesen már nem annyira az, és lehet h pl. egy 18 éves értelmi szintjén van.
3. ha tényleg szeretitek egymást, nem számít a kor.(:
4. viszont valószínű, h ő már szexelni akar.. nem tudom h te hogy állsz ehhez a kérdéshez.. de ha már az összejövetelt követően le akart veled feküdni, akkor lehet azért kellettél/kellesz neki, DE ha már régóta jártok, és tiszteletben tartja h esetleg te nem akarod, és megvár, akkor tényleg szeret.. :) ha meg már lefeküdtetek..akkor is vagy csak azért kellesz neki sajnos, vagy ha ígyis boldogak vagytok,a kor hajrá.:) sokáig.(:
ez a véleményem.. :) a sok gyökér meg eltakarodhat, ha meg ennyire ráértek sz*pjátok le egymást.. ;)
szerintem meg ő kérdezte és nem nekünk kéne eltakarodnunk a p*csába hanem annak aki írja...ez egy kérdés kifejted a véleményedet a kérdésről és nem arról hogy szerinted mennyire hülyék a többiek és kész
amugy túl sok az a 4 év hidd el nekem...
Ne foglalkozz azokkal, akik pedofiloznak.
De én sem értem, miért kérdezed meg, hogy gáz-e?
Kit érdekelnek a többiek??
Ha szeretitek egymást, nem számít a kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!