Tudom h ez nem jön ide, csak kíváncsiságból kérdezem :DD
2011. aug. 25. 00:10
22/42 anonim válasza:
Nem gáz :) Én is 15 vagyok, a barátom pedig 21. Szóval, nyugi.
2011. aug. 25. 00:48
23/42 anonim válasza:
20 éves fiú dobj egy privit:PP
2011. aug. 25. 01:28
24/42 anonim válasza:
persze kislányok tartsatok össze,aztán ne csodálkozzatok ha a felnőtt barátotok lecserél,mert megun meg mert nem egy szinten vagytok, 15 évesek foglalkozzanak már mással ne a pasizással,keress a saját korosztályodban ha viszket a segged és neked mindenképp pasiznod kell,gáz de főleg a 19,21 éves fiúk részéről
2011. aug. 25. 10:31
25/42 anonim válasza:
15 éves lány vagyok...barátom pedig 21...:D
2011. aug. 25. 11:05
26/42 anonim válasza:
Egy 20 éves pasinak a következő okokból kell egy 15 éves kislány:
-pedo(általános értelemben, nem az orvosi és jogi értelmében)
-éretlen kisfiú és magához való éretlen kislányt keres
-lúzer és nem kell senkinek a saját korosztályából (mondjuk úgy 18 felett)
Egyébként rád nézve nem annyira gáz mert te vagy a kislány.
2011. aug. 25. 11:11
27/42 anonim válasza:
áh ne mondjátok már ezt. persze sok lehet az ilyen elcseszett pasi akinek nem kell a saját korosztálya/senkinek nem kell a saját korosztályából de képzeljétek, van hogy összejön két ember, akinek nem épp azonos a kora, de egymáshoz illenek és szeretik egymást, egy lány meg lehet érettebb a koránál.
persze nem mondom hogy ez biztos így van, de szóval csak ne ítéljetek már látatlanban.. persze lehet hogy gáz, de lehet hogy nem. :L
2011. aug. 25. 11:17
28/42 anonim válasza:
de hülyék vagytok mért lenne már pedofil bakker 4 év van köztük az semmi és honnan tudjátok h a csaj mennyire érett,attól még h az átlag 15 éves lányok kis fruskák attól még egyáltalán nem tudjátok h ő milyen meg azt se h a srác milyen szval erre szerintem nem lehet véleményt írni.
2011. aug. 25. 13:33
29/42 anonim válasza:
egy 15 éves gyerek messze áll az érettségtől,naívak akik azt gondolják egy felnőtt 19-22 éves pasi 13-16 éves kislányoknak való
2011. aug. 25. 13:36
30/42 anonim válasza:
Hát elég begyöpösödött agyad van haver én 15 éves koromban elég érett voltam már gondolkodásilag utáltam amikor körülöttem röhögcséltek a kislányok például.Sajnállak vannak problémáid.Kérdező a helyedben leszedném a kérdést mert itt csak olyanok válaszolnak akik nem ismernek és nem tudják megítélni a helyzetedet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!