Normális, hogy félek elvenni egy srác szüzességét?
ilyen komoly különbség volt közöttük?
akkor ezek szerint elég kemény lehetett az első a nagyobbal ;)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:43
Eléggé látszik az önbizalom hiányod:)..
Az én átlagos 15centisemmel 11szer élvezett el alattam a csajom:) még mikor 1. voltunk együtt(szűzen) akkor is elment:) Szóval ez erősen függ a lánytól és hogy Te vagy Én mint férfiak tudjuk mit kellene csinálni.. Én rengeteget tájékozódtam.Üdv
Igen, ez teljesen normális!!!!!! Mert, ha ez csak a szexről szól akkor az is előfordulhat, hogy majd egyszer egy szép napon egy lány sírni fog (lehet nem is fogod ismerni), -de ha nem is fog sírni- szomorú lesz és a fiú sem fog már örülni. S (a fiú) ekkor magában felsóhajt, bárcsak annak tudtam volna (magamat) adni, aki még az életét is értem adná.
Szerintem a legegyszerűbb, ha nem teszed meg. De ezt úgy látom, hogy fölöslegesen írtam, ki mert kiírási időponttól számítva eltelt egy jó pár hónap.
U.i.:
Az már más kérdés, hogy ilyen lányt hol és hogy lehet találni, de vannak még ilyen lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!