Szombaton szexeltem eloszor, es nem volt jo. Mit tegyek?
Ket napja szexeltem eloszor. Nem volt vmi jo nem igazan figyelt ram a pasi pedig elmeletileg szeret. Most h megtortent meg anyira se vonz a dolog mint eddig. S a baratom iranti erzelmeim is megvaltoztak. Mindig azt hittem h ha varok akkor majd jo lesz, de nem igy tortent. Egy kicsit osszetortem. Hagyjam ott a pasim, vagy adjak meg eselyt a dolognak, vagy mi legyen?
amugy 20L
Attól, hogy szűz vagy, csak van valamilyen tapasztalatod a saját kis kezeid által...?!
Közben meg csak érzed majd, hogy most rosszabb, fáj, vagy épp nem...
Az első mindig irreális, és az normális, hogy most érzelmileg is összekavart, majd letisztul minden.
De ha olyan mértékben figyelmetlen és "barbár" volt a pasi, amennyire kiveszem a szavaidból, akkor sok jót nem jósolok a dolognak...
"Attól, hogy szűz vagy, csak van valamilyen tapasztalatod a saját kis kezeid által...?!:"
Van. Viszont ami az en kis kezeim altal jo, vele nem...
"ezt bírom, kérdezel valamit aztán a válaszokon fel vagy háborodva:D azt írtad "nem igazán figyelt rád", amit mi vehettünk izgalomnak, most meg azt mondod hogy nagyon önző volt és egyáltalán nem figyelt. meg kéne beszélned vele, mert így nem tanul a saját hibáiból se. lehet, hogy te meg megjátszottad az orgazmust, vagy legalábbis hogy élvezed, ő meg nyugodtan tette tovább a saját dolgát. az előző válaszolóknak igaza van. és az első nem mindig olyan, mint a filmekben, hogy tüzijáték, rózsaszirmok meg stb. de ettől független lehet jó."
nem haborodok, fel csak probalok beszelgetni a valaszolokkal, es probalom megerteni a helyzetet, meg minden. Mindegy ez az en bajom nem kell megerteni. amugy meg nem jatszottam meg semmit tudta h nem vmi jo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!