Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Feláldozhatom a szüzességem?...

Feláldozhatom a szüzességem? A barátommal 6hete vagyunk együtt, mindketten szüzek vagyunk. Ő már szeretné megtenni. Én viszont nem mindig vagyok benne biztos. Az ujjazásig már eljutottunk többször is. Azt mondja szeret és várna még, de nehéz.

Figyelt kérdés

Azt mondja szeret, és ha csak annyira kellenék neki, hogy valakivel végre megtegye, akkor ezért már ott hagyhatott volna, és nem várna.

Nálam ez változó, néha teljesen úgy érzem, hogy megtenném, néha viszont nem vagyok biztos 100%ra.

2009. ápr. 15. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyem azt a sekélyes,érzéketlen lelkedet,Kedves 20:56os!

Nagyon laza vagy és sajnos egyre több ilyen gondolkodással megáldott csaj mászkál az utcán,DE vannak még emberek akik igenis nagy dobra verik a szüzesség kérdését (mert esetleg tartják magukat valamire) és nem biztos,hogy Ő fog szarabbul járni!

/Szmötyi voltam/

2009. ápr. 15. 21:21
 12/16 anonim válasza:
például én nagyon vágyom egy szűz lányra
2009. ápr. 16. 07:10
 13/16 anonim ***** válasza:

utolsó válaszadó:

Miért vágysz egy szűz lányra?

2009. ápr. 16. 09:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hány éves vagy kedves kérdező, de 6hét még igazán nem sok. Mi már 3 hónaposak vagyunk (mind 2en 18ak) a páromnak már volt előttem egy 14hónapos kapcsolata, szóval ő már nem szűz, de én még az vagyok és hiába nem volt már 7hónapja ,,aktusa,, vár rám míg én nem érzem felkészülve teljesen rá magam (ok, petting, ujjazás meg egyebek már voltak, de még AZ nem). Szóval mindenki maga dönti el, h mikor áll készen, de nekem tuti, h 6 hét kevés lenen és ha nem bír tovább várni, akkor had menjen! De ha készen állsz (bár akkor nem kérdezted volna meg)akkor tedd meg! Ezt más nem döntheti el helyetted és SEMMI ESETRE SE TEDD MEG CSAK AMIATT,H Ő MÁR NAGYON SZERETNÉ, szüzesség elvesztésénél tessék kicsit önzőnek lenni!
2009. ápr. 16. 13:53
 15/16 anonim válasza:
nem tudom miért vágyom szűz lányra, talán hogy tudjam cska az enyém, meg a kiváncsiság is hajt, milyen egy szűz:)
2009. ápr. 16. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez igaz nehéz. De megéri várni. Én azon a véleményen vagyok hogy nagyon megéri várni. Lehet hogy ez egy kicsit régi módi felfogás, de én megfogadtam, hogy csak a feleségemmel fogok lefeküdni és tényleg neki adom oda a szüzességemet. Most hogy már csak 105 nap választ el az esküvőtől, rájöttem, hogy nagyon megérte várni. És ha valaki szeret akkor bírja tartotztatni magát, és ha emiatt otthagy mert mondjuk nem fekszel le vele, akkor meg sem érdemel.
2009. ápr. 17. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!