Szerintetek gáz, hogy fehér a fenekem?
Figyelt kérdés
A fenekem fehér , mert úgy barnultam le, és elég hülyén néz ki, ha felhúzom a tangát és normál bugyi helyéig fehér a fenekem :/ Szerintetek is gáz?:S A barátommal holnap fekszek le először.2011. aug. 19. 21:48
2/12 anonim válasza:
A barátod nem a bőröd színét fogja nézni :D Ám nem gáz szerintem, de sok fiú szereti az egyenletesen barna bőrt...:D De ha barátod szeretnem ezzel fog foglalkozni...
5/12 anonim válasza:
Háh FEhérbálna!!
Amugy ez természetes. általában napozásnál nem villantjuk fel. legalább is jobb esetben. Ezért persze fehér. nekem még szörös is.
6/12 anonim válasza:
Jahhj, bocs nem olvastam az apróbetüst, aztem fiú vagy.
szorrí
7/12 anonim válasza:
nekem személy szerint bejön ha egy csajnak a fürdőruha,fehérnemű miatt fehér a feneke,melle. de ez én vagyok
8/12 anonim válasza:
úriszten,hát moszt milesz,hod fehéj a kis vajagad?jaj,cináljunk belőle kujva nad pjoblémát ész idegeszítcük ezzel a szerencétlen GYK népet....
9/12 anonim válasza:
Hát emiatt nem fog dobni a barátod abban biztos lehetsz ;)Egyébként nem gáz , neki is fehér a segge(vagynem).
10/12 anonim válasza:
Nekem az is tetszik, ha egy lány teljesen fehér bőrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!