22 éves lány vagyok, és szűz. Nem volt még komoly kapcsolatom, így nem feküdtem le senkivel. De most együtt vagyok egy 25 éves sráccal, akinek eddig csak hosszú kapcsolatai voltak (3-4 év). Mikor kellene lefeküdnöm vele?
Mert szeretem, bízom benne, de nem állok még készen.
FIÚK! Szerintetek mi egy elfogadható idő? Mert nem akarom megbántani, vagy elveszíteni, de elhamarkodni sem!LÁNYOK adjatok tanácsokat légyszi :)Köszi
ha esetleg megtörtént megtennél hogy irsz ide, vagy dobsz egy mailt?
nem a részletekről, hanem az érdekelne, hogy hogy fogadta hogy szüz vagy. hasonlo szituban járok. köszönöm előlre is.
22/L
Kedves Utolsó,
Te a mai kapcsolatok működéséről beszélsz, ellenben nem említed meg, hogy ez így nem jó. Feltétel nélküli szerelem nélkül nem lenne szabad párkapcsolatba se kezdeni.. Ha viszont feltétel nélküli az a szerelem, senki sem fogja számolgatni, hogy 1 év, 2 év stb.
Nem célszerű azért szexelni, mert a Szex és New York azt mondja, hogy 3. randi...
:))Egy jó tanács..
SOHA,inkább állj be az apáca zárdába;)
Kedves kérdező,
szerintem erre nem adható konkrét válasz. Igaz, a fiúkat kérdezed, én lány vagyok, de remélem, segít valamit a válaszom. Ezt neked kell érezned, és fogod is érezni, mikor állsz készen. Nagyon rosszul hangzik kérdésedben, hogy "mikor _kellene_". Ilyen nincs! A te testedről van szó, te döntöd el, hogy mikor állsz készen! Semmi külső tényező ne befolyásoljon!
A párod, ha igazán szeret, meg fogja ezt érteni.
És bocsi, válaszadók, de néhány válaszotoktól feláll a hátamon a szőr. Mi az, hogy "megy az idő", és ezért nem vártok tovább 1 hónapnál/pár hétnél stb...? Ilyen férfival nem kezdenék, az biztos, aki így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!