Ugye így nem lehetek terhes?
Szia!
Először is nyugodj meg.Csak hogy tisztázzunk néhány dolgot: valóban, ha véreztél, akkor átszakadt a szűzhártyád, elveszítetted. Ez ellen nincs mit tenni.
a terhesség viszont: tényleg forognak ilyen hírek, hogy előváladéktól terhesnek lehet lenni. van is rá példa, aki az lett. és az előváladéknak egyfajta síkosító feladata is van, szóval jelentkezhetett. Figyelj, én is csináltam már többször a párommal óvszer nélkül. nem azt mondom, hogy nem rizikós, de semmi probléma nem lépett még fel eddig. egy ismerősöm két éve megszakítással védekeznek (óvszert nem használnak, hanem amikor a fiú közel jár a csúcshoz mindig kiveszi, így késlelteti az ejakulációt -magömlést-) és nekik sem volt még semmi problémájuk. Úgyhogy ne izgulj, ennyitől valószínű nem leszel terhes. de azért legközelebb óvatosabban. :)
egyszerű mert tanultam róla
simán lehetsz ettől terhes
de mire is találták fel az eseményutánit meg a tesztet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!