Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első szex után mik változna...

Az első szex után mik változnak bennem külsőleg, azaz ez van valami haással a fejlődésemre és a mensimre, vagy egyéb dolgokra?

Figyelt kérdés
2008. márc. 5. 19:13
 1/4 anonim válasza:
100%

Azt hallottam, hogy a nők többségének az első szex után vagy kimarad vagy késik vagy kevesebb a menszije. Szerintem ez mindenkinél változó. Bár én még nem tudom!

Hogy külsőleg mik változnak. Attól függ hogy érted... kívülről nem lehet látni rajtad, hogy szűz vagy vagy sem.

2008. márc. 5. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A lelkedre tuti hatással lesz, ha jó élmény lesz, akkor pozitív hatása lesz, he nem túl jó lesz az első, akkor ez negatív élmény lesz. Meghatározza a további szexuális életedet. A menszire lehet hatással, előbb vagy később jön meg egy kicsivel, ilyesmi. A melled nem fog nőni tőle és nem fog a járásodon sem meglátszani. :) Ja és ha nem védekeztek akkor egy kicsi lény fejlődhet ki benned, szóval védekezzetek már az első alkalmakkor is és utánna is.
2008. márc. 5. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elvesztettem a szüzességem, emlékszem, azt hittem mindenki látja rajtam:-) Fura érzés vlt. De persze nem látszik hisz semmi tünete nincs. A mensit megzavarhatja, de nem törvényszerű.

És védekezni!!!

2008. márc. 6. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Csillogó szemek, fülig érő mosoly, izomláz, vérzés eltolódása, magabiztosság.

Mi kell még?

2008. ápr. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!