Az első szex után mik változnak bennem külsőleg, azaz ez van valami haással a fejlődésemre és a mensimre, vagy egyéb dolgokra?
Figyelt kérdés
2008. márc. 5. 19:13
1/4 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy a nők többségének az első szex után vagy kimarad vagy késik vagy kevesebb a menszije. Szerintem ez mindenkinél változó. Bár én még nem tudom!
Hogy külsőleg mik változnak. Attól függ hogy érted... kívülről nem lehet látni rajtad, hogy szűz vagy vagy sem.
2/4 anonim válasza:
A lelkedre tuti hatással lesz, ha jó élmény lesz, akkor pozitív hatása lesz, he nem túl jó lesz az első, akkor ez negatív élmény lesz. Meghatározza a további szexuális életedet. A menszire lehet hatással, előbb vagy később jön meg egy kicsivel, ilyesmi. A melled nem fog nőni tőle és nem fog a járásodon sem meglátszani. :) Ja és ha nem védekeztek akkor egy kicsi lény fejlődhet ki benned, szóval védekezzetek már az első alkalmakkor is és utánna is.
3/4 anonim válasza:
Mikor elvesztettem a szüzességem, emlékszem, azt hittem mindenki látja rajtam:-) Fura érzés vlt. De persze nem látszik hisz semmi tünete nincs. A mensit megzavarhatja, de nem törvényszerű.
És védekezni!!!
4/4 anonim válasza:
Csillogó szemek, fülig érő mosoly, izomláz, vérzés eltolódása, magabiztosság.
Mi kell még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!