Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 évesen szűz vagyok. Ez...

17 évesen szűz vagyok. Ez tényleg akkora baj?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Egy csomó haveromtól hallom, hogy ők lefeküdtek a barátnőjükkel stb. De nem csak a fiúk. Egyre kevesebb a szűz lány is. Két féle lánnyal találkoztam eddig. Vagy egy rib*nc volt vagy pedig egy bevehetetlen erőd. Nem vagyok egy szerencsétlen. Nem is nézek ki rosszul. Sportolok, jól öltözött vagyok, igényes. Nem ezzel van a baj. Csak még nem is nagyon találtam olyan lányt akivel szívesen lefeküdnék. De azért mégis kezd kínos lenni...
2011. aug. 17. 09:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát örülök, hogy akad még szűz lány :D

Ugyanakkor a barátaim barátnői nem 13-14 évesek, hanem velünk egykorúak. Persze nem én vagyok az egyetlen szűz srác, mert a legjobb barátom szintén az. De az ismerőseink között mégis több az aki már nem szűz.

Lehet, hogy csak engem frusztrál ennyire ez a dolog.

Azért más, hogy egy 17-18 éves lány szűz, meg más, hogy egy 17-18 éves fiú szűz. A lányok általábban tovább "várnak". Kivéve mostanában...

2011. aug. 17. 18:22
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy baj, jó hallani (olvasni) :D
2011. aug. 17. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért ez a legfontosabb információ egy emberről manapság komolyan... annyit bírnak csámcsogni rajta...

Én is az vagyok, de nem szégyellem, viszont gyűlölöm, ha valaki emiatt másként tekint rám, vagy nem tart elég érettnek, mert marhára nem ezen múlik. Viszont rengeteg ilyen ember van, aki lenéz, lekezel másokat ezért... Szóval ne érezd magad semmivel kevesebbnek, és nem kell alárendelned magad a "nagyoknak".

19/L

2011. aug. 17. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Egy csomó haveromtól hallom, hogy ők lefeküdtek a barátnőjükkel stb."

Na ezt oszd el kettővel és vonjál belőle gyököt. Lány létemre több a fiú haverom, akik mind bekamuzták, h ezt húzták meg, azt fektették meg, aztán voltak ám néhányan, h kiderült, h nagyon is szüzek. Szóval többen vagytok, mint gondolnád ;)

19/L

2011. aug. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!