17 évesen szűz vagyok. Ez tényleg akkora baj?
Nem baj. Majd eljön annak az ideje egy helyes lánnyal való kapcsolatodkor, mikor majd elveszted.
Ez nem verseny, hogy ki veszti el hamarabb.
Gyere, engem jól megrakhacc :D
99/L
Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, hidd el, egyszer csak váratlanul úgyis eljön a pillanat. :) Ha "muszájból" csinálnád, nem lenne olyan jó...
Várd ki, míg egy olyan lánnyal hoz össze a sors, akivel szívesen megtennéd - esetleg egymásba is szerettek - így fantasztikus élmény lesz. Ha nem a bulizós/partnereit érzelmek nélkül váltogatós lánnyal ismerkedsz meg, hidd el, nem hogy nem lesz ciki, még örülni is fog neki, hogy nem dugtál előtte össze-vissza. :)
Kíváncsi lennék, hogy a haverjaidnak hány éves a barátnőjük! Gondolom 13-14-15 körül...azokat meg könnyű befűzni! Nem csoda, hogy egyre kevesebb a szűz lány! -.-
Különben meg én is szűz vagyok 17 éves, csak éppen lány! És még élek! Ez valami csoda lehet? :D
Én is 17 éves lány vagyok és szűz =)....
kb. 2 hete tettem fel itt a kérdést, hogy gáz-e ha szűz vagyok ennyi idősen, és mindenki azt mondta hogy nem =).....sőt ez erény is =)
Több kérdéssel is találkoztam már ebben a topikban, ami arról szólt, hogy valóban túlreagálják a szüzesség kérdését a fiatalok. Ahogy elgondolkozok rajta, egyre inkább úgy gondolom, hogy igaza volt ezeknek a kérdezőknek. És nem azért, mert nem kellene várni vele, hanem az első pasical/csajjal lefeküdni.
Csak már annyi kérdés van erről, hogy x évesen gáz-e szűznek lenni. Ez nem ilyen dolog..
Ez nem ettől függ, de szerintem más dolgok sem attól lesznek gázak, hogy a többség mit gondol, hanem az miatt, hogy az illető mit gondol róla, ha az illető is gáznak érzi, akkor gáz is, egyébként nem.
Hidd el, megéri várni a szerelemre és szerelemből lefeküdni valakivel és szerintem tök jó, hogy van még fiú, aki vár a megfelelő lányra és nem csak úgy megdönget egy-két csajt.. :))
16/L
Én is szűz vagyok még, egyébként.
16/L (előző válaszoló voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!