Kérjem meg, hogy hagyjon fel azzal, hogy azt csinálja amit az apja kér, vagy tűrjem el hogy talán soha nem fogunk lefeküdni?
Sziasztok! elég fontos ez a dolog amivel kapcsolatban írok. Egy kicsit talán komolyabb, mint amiről itt általában szó szokott lenni.
a barátommal (16,16) több mint egy éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk a megszokottnál is biztosabb alapokon áll. Egy dolog van amiben nem értünk egyet. az Ő szülei jól nevelt katolikusok, és az apja arra kérte őt hogy házasság előtt ne szeretkezzünk. Mivel számára az apja az egyik legfontosabb ember az életében, ezt megis beszéltük. Megbeszéltük hogy nem szexelünk házasság előtt. Talán furcsán hangzik, de nekem ez azóta elég komoly problémákat okoz, mivel már nagyon várok arra hogy együtt legyünk. Akkor amikor ezt megbeszéltünk nem mertem rögtön beszélni vele erről.
Kérjem meg, hogy hagyjon fel azzal, hogy azt csinálja amit az apja kér, vagy tűrjem el hogy talán soha nem fogunk lefeküdni?
Én már hallottam olyanról, hogy képesek voltak kivárni az esküvőt. Eljött a várva várt első alkalom, és nem volt jó, nem ment. Sok ilyen alkalom követte, majd elváltak. Később az új párjaikkal mindkettőjüknek tökéletesen működött, de valahogy együtt sosem ment, nem tudtak egymásra hangolódni.
Ezt csak azért írtam le, hogy legyen egy példa, hogy miért nem jó dolog. Igen is ki kell deríteni, hogy nálatok működik e a dolog, élvezitek e. Ha nem, még akkor sem lesz késő lépni, de egy házasságból bizony már nehéz. Gondolom azt a szülei sem szeretnék, ha pár hónap múlva válás lenne a vége.
Remélem, hogy rá tudod venni, szerintem ő sem bánná meg, még a végén élveznétek! :)
Tisztán látszik, hogy nem vagytok egymáshoz valóak!
Ne légy naiv, keress egy hozzád illőt!
hm..:\
mondd meg neki őszintén hogy neked így nem jó, ha szeret megérti.. nem hiszem akkora gyík lenne, hogy házassági tényleg nem ..
Az orális szex az nem számít. Azt csináljátok, de jó sokat! (Arról nem beszél a Biblia.)
Vagy menj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!