Még szűz vagyok és nem tudom milyen a lovagló póz. Milyen az?
Figyelt kérdés
Olyan amikor a srác fekszik és a csaj rajta "lovagol"?2011. aug. 16. 18:32
11/20 anonim válasza:
Ugyan olyan mintha lovon lovagolnál,csak ez nem ló hanem egy fasz... XD
13/20 Életed válasza:
Már szerintem nem vagy szűz...:d és tudod, hogy kell lovagolni...:d
15/20 Nigaz Kilaz válasza:
nyerítesz miközben vered a srác farkát egy nyereggel a nyakán aki közben egy kutyával fajtalankodik ordítva, mert sípoló hangokkal csesztetik szegény fülecskéjét, valamint egy macska is a helyszínen kell hogy legyen, remélem érthető, ez az ún. lovagló póz.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES, válaszokat, többieknek is köszönöm, jót nevettem :) Még sajnos szűz vagyok, de nem tervezek sokáig ez is maradni
2011. aug. 21. 18:45
17/20 Életed válasza:
Szóval fiú vagy...:d
Gondolom láttál már lovat...:d
és láttál már lovast is..:d
Gondolj bele... egy jó torna gyakorlat.... :d
a hátadon fekszel..... és a feneked fel alá mozgatod...:d
közben a parnernőd majd a férfiasságodon ül... és te mozogsz... majd megfogod a barinőd csípőjét.. és mozgatod úgy ahogy te mozogsz.. fel....és le...:d
Amíg nincs barinőd.. addig is gyakorolhatsz...hisz ez egy hasizom gyakorlat is lehet...:d
Na de ha oda érsz és meg is érsz, akár testileg, vagy értelmileg....ne feled óvszert is használj.......betegségtől véd meg...:d na és a nemkívánatos apaságtól..:d
Hát most anyud helyett felvilágosítottalak.. ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel...:d Üdv:d
18/20 A kérdező kommentje:
kérdés minek ennyi " :d" -t írni?
2011. aug. 23. 01:39
19/20 Életed válasza:
:d a mosoly jele...:d nálam...:d
20/20 Életed válasza:
Mosoly közben azért komoly voltam a válasszal....:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!