Szerintetek elmondjam a szüleimnek hogy megdugott egyik ismerősöm full részegen akivel 3-szor találkoztam, nálunk egy 30 fős házibuliban amiről nem is tudtak?
Szerintem azért bocsátott meg a barátod, mert ugyan azt csinálta, mint, Te csak egy másik helyszínen...mennyi gyökér van a Földön...
Másrészt ha egy ilyen megtörténik valakivel (HA EGYÁLTALÁN MEGTÖRTÉNIK) és tanácsot kér olyan emberektől akiket nem is ismer, miért nem lehet kicsit intelligensebben feltenni a kérdést? Mi az, hogy megdugott? Ritka nagy paraszt vagy Te! Illetve sajnos már nem ritka...
gratulálok, b@zdmeg.
ne, véletlen se menjél el 72órásért:))))
a pasid helyében bőgve rohantam volna a falnak, hogy ilyen csajom van, azt dobtalak volna a rákba.. de ahogy mondták, fix hogy a pasi is kurv@, csak a hím nemből:')
hogy élhetünk ekkora f0s országba? kajak mindjárt elbőgöm magam:| 30 fős házibuli a szülők tudta nélkül, amin segg részegre iszod magad, és megkurn@k? grat :DDDDDDDDDDd
ha meg kamu kérdés, szintén pro vagy, hogy ilyenekkel ütöd el az időd. 15/L
hallod tesó,tevagy a szánalmas,mert kimondta h kötelező inni he?:D
Anélkül is boldog lehet valaki....
te 1 fokkal nem vagy jobb,mint ez a csaj:D
A válasz megírásának időpontja: ma 03:27
Kis csillagom, egy dolog, hogy az ember elszámolja és kiüti magát. Az viszont egy másik, hogy a saját, titokban szervezett házibulijában olyan részegre vedeli magát, hogy kb azt sem tudja kivel hogyan, majd teljesen tárgyilagosan közli, "hogy jé, meg lettem b*szva", olyan természetességgel, mintha azt mondaná, "hoppá, elszakadt a nadrágom". Egy harmadik, hogy van egy pasi, aki azt mondja, "nem baj, megbocsátok".
Gyanúsan fake a kérdés, de akkor meg azért szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!