Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vezzesem rá a csajt...

Hogyan vezzesem rá a csajt akivel találkoztam olyan 5-6 szor (kb) a csókra?

Figyelt kérdés
Úgy ölelgetjük egymást meg tapizzuk egymást csak nem tudom mert ha be próbálkozom nála akkor elhúzza a fejét :S lehet h még korai lenne a csók?
2009. okt. 29. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
sztem ha egymást tapizátok ölelgetitek akk. egy csók miért ne férne bele? beszélj a lánnyal, h. vmit rosszul csinálsz-e vagy még nem smárolt esetlegesen?
2009. okt. 29. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Kapj be előtte egy rágót! Bocs, nem jut más eszembe ha engedi magát tapizni és a csóktól irtózik akkor nálad van vmi gond.
2009. okt. 29. 10:39
 3/10 anonim válasza:

ha ölelgeted meg ilyenek akkor a csók simán belefér!

am nem te írtad már ki egyszer hogy "hogyan kell csókolózni" XD

2009. okt. 29. 10:42
 4/10 anonim válasza:
Legyél vele kedves.Lehet még nem csókolózott,és veled lenne az első csók.Az én bnőmmel is így volt.Nyugi ami késik nem múlik.Ne siettesd.Csókolgasd a nyakát meg simogasd,aztán nézz a szemébe és mondj neki szépeket.A hatás nem marad el,lehet nem az első alkalomra,de nemsoká ő fog megcsókolni téged nyugi:)
2009. okt. 29. 11:17
 5/10 anonim válasza:
fogd le:D
2009. okt. 29. 12:11
 6/10 anonim válasza:
Azért húzza el a fejét, mert büdös a szád :) Mosd meg a fogadat, és akkor nem lesz semmi gond
2009. okt. 29. 12:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát tuti nem büdös a szám :D:D arra oda figyeltem életem során mindig :D
2009. okt. 29. 15:31
 8/10 A kérdező kommentje:
őőőő ja és már tuti csókolott meg minden vagy lehet h még neki lenne a KORAI :O?
2009. okt. 29. 15:32
 9/10 A kérdező kommentje:
majd beszélek vele lehet még ma :D h mi a baj-a :D lehet h nem is akar semmit vagy nem tom csak szopat :D nem lehet ?
2009. okt. 29. 15:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja és nem én irtam h hogyan kell csókolozni :D mert MA regeltem :D
2009. okt. 29. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!