Szerintetek gáz ha egy csaj 24 évesen szűz?
most biztos jönnek a megjátszós kommentek hogy á dehogy gáz ám kibújik olykor a szög a zsákból hogy jön a "de" miszerint "mégis hogyhogy te még nem"
az hogy sokan ezt gáznak tartják ez voltaképpen hogyismondjam:természetes de nem normális
de igazán csak az gáz ha ezt tudják is rólad.te például melyik szitunál sértődnél meg?
1szitú
-figyi én még sűz vagyok
-tényleg?hú ezt nem gondoltam volna.nahát!
2.szitu
-figyi én még szűz vagyok
-hát azt én is sejtettem
naná hogy a 2. a gáz
kedves 19:23-as! szerintem az gáz, ha egy 15 éves fiú, egy 13-14 éves lánnyal a discoba csinálja, s ez pofátlanság, ilyenre rávenni valaki
sokan írták, hogy nem gáz, s én sem tartom annak, sőt!! büszke vagyok arra, hogy nem fekszem össze fűvel fával, hanem kivárom a kellő időt, ha a srác nem hajlandó rám várni, akkor nem is szeret igazán-ez a véleményem, csak kíváncsi voltam másokéra
nem gáz szerintem legalább értékes ember vagy és nem dobod oda magad csak úgy valakinek
21/l szűz
A mai világban pont hogy egyre később vesztik el az emberek a szűzeségüket.
Egyre több a húszon éves aki még szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!