Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz ha egy csaj...

Szerintetek gáz ha egy csaj 24 évesen szűz?

Figyelt kérdés
Ha ilyenkor veszti el jobban fáj?
2011. aug. 14. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4%

most biztos jönnek a megjátszós kommentek hogy á dehogy gáz ám kibújik olykor a szög a zsákból hogy jön a "de" miszerint "mégis hogyhogy te még nem"

az hogy sokan ezt gáznak tartják ez voltaképpen hogyismondjam:természetes de nem normális

de igazán csak az gáz ha ezt tudják is rólad.te például melyik szitunál sértődnél meg?

1szitú

-figyi én még sűz vagyok

-tényleg?hú ezt nem gondoltam volna.nahát!

2.szitu

-figyi én még szűz vagyok

-hát azt én is sejtettem

naná hogy a 2. a gáz

2011. aug. 14. 14:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 14. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
az tenyleg gaz, hogy 24 eves vagy, de hogy meg csaj is, az mar pofatlansag
2011. aug. 14. 19:23
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
szerintem ebben a mai rohanó és erkölcsöktől mentes világban... mindenki összefekszik mindenkivel......kiváltság mint,hogy gáz.
2011. aug. 14. 20:11
 15/19 A kérdező kommentje:

kedves 19:23-as! szerintem az gáz, ha egy 15 éves fiú, egy 13-14 éves lánnyal a discoba csinálja, s ez pofátlanság, ilyenre rávenni valaki

sokan írták, hogy nem gáz, s én sem tartom annak, sőt!! büszke vagyok arra, hogy nem fekszem össze fűvel fával, hanem kivárom a kellő időt, ha a srác nem hajlandó rám várni, akkor nem is szeret igazán-ez a véleményem, csak kíváncsi voltam másokéra

2011. aug. 14. 20:50
 16/19 anonim válasza:
92%
Szerintem nem gáz, bár a mai világban az a TRENDI hogy 13-14 évesen részegen fűvel-fával. Szóval ha így érzed jól magad, akkor ne törődj más véleményével. Énis még várom az igazit, igaz én kicsit visszahúzódóbb típús vagyok az átlagnál. 19/F
2011. aug. 14. 22:08
 17/19 anonim ***** válasza:

nem gáz szerintem legalább értékes ember vagy és nem dobod oda magad csak úgy valakinek

21/l szűz

2011. aug. 15. 15:21
 18/19 anonim válasza:
Szerintem legyen egy "gáz"-grafikon, ahol az életkor függvényében lehetne ábrázolni, hogy az adott életkorban mennyire gáz elveszíteni a szüzességet!
2011. szept. 13. 20:20
 19/19 anonim válasza:

A mai világban pont hogy egyre később vesztik el az emberek a szűzeségüket.

Egyre több a húszon éves aki még szűz.

ápr. 1. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!