20 vagyok és még szűz! Olvastam hogy lúzerségmiatt van nem hanem a következő miatt? És normális emberek válaszoljanak ha lehet?
Nőknek nem szabad egyből odaadnod mindened, sőt...ahogy már mondtad hogy kiteszed miattuk a szíved, lelked. Nem szabad! mert aki olcsón adja magát az keveset is ér.
Egy aranyközépút kell amibe benne van az is hogy bunkó vagy a nőkkel de amikor arról van szó akkor romantikus is.
Szerintem fontos lehet, hogy meglásd azokat, akinek esetleg te kellesz. Sok ember (én is sokszor) hajlamos arra, hogy kinézzen egy elérhetetlent és az után kajtasson, miközben ő is kellene valakinek.
A másik, hogy lásd be, hogy az ideális nőjelöltjeid is emberek. Volt 1-2 olyan nagy szerelmem, akik után nagyon epedtem és utólag látom már, hogy ők is ugyanolyan bénakacsák voltak, mint én és ha túllépek a félelmeimen és elkezdem igazán kézbevenni a dolgokat, akkor nem szenvedtem volna annyit.
Ha valaki tetszik, el kell hívni randizni, rászánni az időt és kimondani, hogy tetszik és ha nem is abban a percben, de nem is 1000 év múlva elvárni, hogy ő is mondjon egy igent vagy egy nemet. Nyilván nem az örök szerelemre kell, csak arra, hogy akar-e tényleg tőled valamit, vagy sem.
Ha ezt meg tudod csinálni és elfogadni a Nemet adott esetben, akkor könnyebb is lesz a lelked és nagyobb az esélyed az Igenre is. Ha mindig csak epedsz valaki után, akkor a többség alapból bénának fog nézni és nem vesz pasiszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!