Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 vagyok és még szűz! Olvasta...

20 vagyok és még szűz! Olvastam hogy lúzerségmiatt van nem hanem a következő miatt? És normális emberek válaszoljanak ha lehet?

Figyelt kérdés
Na a helyzet hogy 20 vagyok és még szűz az ok nem a lúzerség bár belejátszik. Hanem az a probléma hogy több mint 1 tucatszor voltam szerelmes és ezek viszonzatlanok voltak. És mind egyik lány lábtörlőként használt mára már annyira félek bele vágni valamibe. Attól félek hogy megint így járok a (szerencsémhez híven). És olyan hatással lenne rám hogy ahova tartok onnét nem lenne ki út!!! csak ennyi most jöhetnek a cinikus megjegyzések!!!
2011. aug. 13. 00:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
ez vicces nem kell feltétlenül csúnyának lenni amúgy meg vannak hibáim tökéletes ember nem létezik csak jó!!! pénz az kell de tényleg annyira fontos amennyi értéket kép visel nem tudom de 1 igen 1x megtalálom a számomra az igazit és ebben biztos vagyok akik meg csak a rosszat kívánják azok meg találjanak jobb elfoglaltságot mint mást piszkálni szóval én így vagyok
2011. aug. 13. 22:20
 22/23 anonim válasza:

Nőknek nem szabad egyből odaadnod mindened, sőt...ahogy már mondtad hogy kiteszed miattuk a szíved, lelked. Nem szabad! mert aki olcsón adja magát az keveset is ér.

Egy aranyközépút kell amibe benne van az is hogy bunkó vagy a nőkkel de amikor arról van szó akkor romantikus is.

2011. aug. 15. 09:31
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos lehet, hogy meglásd azokat, akinek esetleg te kellesz. Sok ember (én is sokszor) hajlamos arra, hogy kinézzen egy elérhetetlent és az után kajtasson, miközben ő is kellene valakinek.

A másik, hogy lásd be, hogy az ideális nőjelöltjeid is emberek. Volt 1-2 olyan nagy szerelmem, akik után nagyon epedtem és utólag látom már, hogy ők is ugyanolyan bénakacsák voltak, mint én és ha túllépek a félelmeimen és elkezdem igazán kézbevenni a dolgokat, akkor nem szenvedtem volna annyit.

Ha valaki tetszik, el kell hívni randizni, rászánni az időt és kimondani, hogy tetszik és ha nem is abban a percben, de nem is 1000 év múlva elvárni, hogy ő is mondjon egy igent vagy egy nemet. Nyilván nem az örök szerelemre kell, csak arra, hogy akar-e tényleg tőled valamit, vagy sem.

Ha ezt meg tudod csinálni és elfogadni a Nemet adott esetben, akkor könnyebb is lesz a lelked és nagyobb az esélyed az Igenre is. Ha mindig csak epedsz valaki után, akkor a többség alapból bénának fog nézni és nem vesz pasiszámba.

2013. jan. 10. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!