Hány évesen volt az első kapcsolatod?
Figyelt kérdés
és vele vesztetted el a szüzességedet? kort, nemet,légyszi! :)2011. aug. 12. 23:22
11/19 anonim válasza:
23:28-as vagyok, és fiú. ÉS igen, kegyetlen dolog volt, meg is bántam, dehát nem bírtam még nyaraláskor se rajta kívül másra gondolni, és tenni kellett valamit... :D
12/19 anonim válasza:
Van amin nemlehet változtatni :)
13/19 anonim válasza:
14 és még nem volt :) nem is igénylek barátnőt ;)
14/19 anonim válasza:
hát igazán komoly kapcsolatnak egyik sem volt nevezhető ami 15-17-18-19 évesen volt,mindegyik sima gyerekszerelem volt viszont 19 évesen 2 barátom volt és a másodikkal veszítettem el a szüzességem a mai napig együtt vagyunk,és Ő már a vőlegényem,igazából rájöttem hogy most vagyok igazán szerelmes,de hát gyerekként nincs olyan szerelem mint felnőttként 22L
15/19 anonim válasza:
17 éves koromban volt az eslő komoly kapcsolatom, majd két évig. vele vesztettem el a szüzességem is. 22/l
16/19 kittip válasza:
16 éves voltam, majdnem 5 hónapig jártunk, mikor "neki adtam" a szüzességemet. Azóta ő a férjem és a második babát várjuk... :) 23/L
17/19 anonim válasza:
hát az igazi kapcsolatom.. úgy hogy nem vertek át és nem arra akartak kjukadni h átverjenek akkor 15 évesen és igen akkor vesztettem el:)
18/19 anonim válasza:
még semmi sem volt, nálam szüzebb férfi nem is létezik 23/f
19/19 jekyll-fan válasza:
3hónap híján 15éves voltam, és nem, hanem a mostani pasimmal nemrég (ő már a 4. pasim, de ez nem lényeges)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!