Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudod, hogy Ő a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod, hogy Ő a nagy Ő? Főleg ha ez az első kapcsolatod.

Figyelt kérdés
Mitől lesz valaki a nagy Ő?Nem hiszem,hogy attól,hogy abban a kapcsolatban nincsenek surlódások,mert azok mindenhol vannak,senki sem töklketes.
2009. okt. 7. 09:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez az első kapcsolatom, akkor pontosan tudom, hogy nem ő lesz a nagy Ő.

amikor picike voltam és az első kapcsolatom volt tisztában voltam vele, hogy ez kamaszszerelem, nagyon szép, de a statisztika szerint vége lesz hamar és csak a sokadik lesz a nagy Ö. Úgy is lett.

2009. okt. 7. 09:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy érzi az első szerelmére hogy Ő a nagy Ő :) ez elő is fordulhat... de a statisztikák tényleg azt mutatják, hogy a sokadik lesz az. Meg is mondom miért (szerintem), azért mert mikor valakinek jön az első szerelme (minden téren első, szex, csók stb.) akkor még nem rendelkezik tapasztalattal párkapcsolati téren, és sajnos minden kapcsolatban előjön pár probléma kinek előbb kinek később (akár 2-3 év után), és ezeket a problémákat nem fogja tudni kezelni, mert nem tudja mitévő legyen, a problémák fenn maradnak, a szerelem pedig múlik, a folytonos veszekedések, és viták miatt. A vége pedig szakítás lesz. A következő párkapcsolat már egyszerűbb lesz, mert tudni fogja az ember, hogy mit hibázott az elsőben, és megfogja tudni oldani (jó esetben). De lehet hogy ehhez 2-3 vagy akár 10 párkapcsolat is kell. Minden ember más.
2009. okt. 7. 09:49
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
onnan hogy boldog vagy, és racionálisan látod, hogy a főbb vonalakban egyetértetek, így elképzelhető a közös jövő. :)
2009. okt. 7. 09:52
 4/19 A kérdező kommentje:
És mennyi lehet az esélye,hogy megtaláltam a nagy Ő-t,ha Ő az első és én is neki,valamint a távolság ellenére(40 km) több mint 2 éve együtt vagyunk 21 éves fejjel?Szerintetek...
2009. okt. 7. 09:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érzed, de ezt egy kicsit nehéz lenne leírni h miképp:D

(persze nem 1-2 hónap után, hanem több)

2009. okt. 7. 09:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Na az már lehet. Volt olyan osztálytársam kik 17 évesen jöttek össze, a lány 16 volt, azóta eltelt lassan 5 év, s még mindig együtt vannak:) (kb 20 km-re laknak egymástól)
2009. okt. 7. 09:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
El kell hogy keserítselek... ez még sajnos nem jelent semmit. Nekem volt egy barátnőm (most lett vége 2 hónapja). 21F vagyok, ő 18L. 3 évet voltunk együtt, minden téren az elsők voltunk egymásnak. de valahogy előjött egy csomó probléma a vége felé (utolsó 3-4 hónap), amiket nem tudtunk kezelni (minden kis hülyeség miatt veszekedtünk). Ő elkezdett kiszeretni belőlem, és más pasi felé kacsintgatni, majd beadta az unalmast, és szakított velem mondván, hogy kiakarja élni magát, és megismerni új embereket is. Szóval nem azt mondom hogy most ettől félj, hogy mikor jön el ez a pillanat. Azt mondom, hogy mindig légy éber, ha apró jelét is látod, hogy nem az igazi a dolog, ne légy rest, leülni vele beszélgetni őszintén (de ne vádaskodjatok, csak beszélgessetek egymás érzéseiről, és hogy mit vár az egyik a másiktól a jövőre nézve).
2009. okt. 7. 09:57
 8/19 A kérdező kommentje:
Hát én úgy érzem,hogy a párom nem igazán akar beszélni a jövőről.Persze,mondja,hogy,ahol én vagyok ott a csládja és én vagyok az egyetlen ember,aki neki számít,de konkrétan nem szoktunk róla beszélni,hogy lesz e eljegyzés, összeházasodunk-e,összeköltözünk-e.Én szóbahozni nem akarom,mert erőltetésnek érezheti és tudom,hogy a pasiknak ez kényes téma.
2009. okt. 7. 10:06
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
utolsó vagyok. ezzel semmi baj nincs, hogy nem beszéltek a jövőről, hiszen van egy mondás "Carped diem - Élj a mának". azt mondom, hogyha úgy érzed, hogy már valami nem oké, akkor üljetek le beszélni a dolgokról. Persze lehet hogy sose jön el ez, mert olyan jól meglesztek:) sok változatosság, sok sok beszélgetés őszintén, sok változatos szex, közös programok, és talán sosem kell beszélgetnetek kényes témákról:) és még ő fogja majd felhozni a házasság témát:P csak okosan kell játszani, és nem mindig a szívre hallgatni.
2009. okt. 7. 10:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A hugom 14 a férje meg 18 volt amikor összejöttek.A hugomnak ez volt az első és utolsó is (eddig).15 éve vannak együtt,már 10éve házasok,Nagyon boldogok.Én nem az elsőhöz mentem hozzá ,elősször jól kiszórakoztam magam,és vártam a nagy Őt.És 10 évvel ezelőtt meg is jött.Most van egy 8 éves fiunk,és nagyon boldogok vagyunk.
2009. okt. 7. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!