Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, hogy Ő a nagy Ő? Főleg ha ez az első
kapcsolatod.
15 voltam mikor összejöttem a barátommal, nagyon szeretem, nekem ő az első szex terén, de előtte már volt egy jó pár barátom, ő 20 volt mikor összejöttünk, első voltam neki minden téren, csók szex szerelem, évek óta együtt vagyunk, és nemsoká remélem össze is kötjük életünk, szóval attól függ, h. ki h. éli meg, szerentme lehet az elsőszerelem is örökké tartó, csak ápolni kell, de viszont van akinek nem jön be, akkor végülis nem ő volt a nagy ő!
2009. okt. 7. 11:48
11:48 vok, sok idő után feküdtünk le, nem akkor mikor összejöttünk! és nem azért jöttünk össze! mielőtt elkezdenétek fikázni az embert!
2009. okt. 7. 11:49
Én is rengeteget kerestem és estem pofára a csalódásoktól. 8 éves voltam, amikor először szerelmes lettem és viszonzatlan maradt évekig. Amikor 16 voltam, akkor volt részem először komolyabb kapcsolatba, aztán teltek az évek és a pasik is jöttek mentek, de nem feküdtem le mindenkivel!!! Most itt vagyok 24, majdnem 25 éves és megtaláltam azt a bizonyos NAGY Ő-t! :-)
Azt pedig, hogy honnan tudod, hogy ő az igazi? Nos, ezt szavakba önteni nem nagyon lehet, de én így fogalmaznám meg: Nem kapsz levegőt, ha nincs ott veled, úgy érzed hiányzik a másik feled, mintha kitépték volna a szíved egyik felét és amikor vele vagy, akkor legszívesebben el sem engednéd...
2009. okt. 7. 15:34
Én is így voltam vele. De ott csesztem el, hogy rágörcsöltem.
Aztán szakítottunk 3 év után. s rájöttem: a szerelem félig csoda, félig meglepetés. Sosem lehet tudni, ki lesz az, akit egy életen át el tudsz fogadni.
2010. jan. 29. 15:14
Én 15 voltam mikor összejöttem a barátommal, 3 éve vagyunk együtt. Ő az első komoly barátom. Mi beszélünk a jövőről, mindketten közösen képzeljük el. Kérdezd meg tőle, hogy mért nem akar beszélni róla. Én úgy érzem, nekem bejött, tehát ilyen is van! Hajrá:)
2010. jan. 29. 15:25
16/19 anonim válasza:
istenem egy kis romantikátok lehetne:P persze hogy van esély rá a legelso szerelem is lehet a végső
2010. jan. 29. 15:42
Anyukám 15-16 évesen lett először szerelmes, akkor kezdett el járni egy nála 7 évvel idősebb fiúval.
Teszem hozzá, 19 évesen hozzáment, jó pár évre rá megszülettem én, és elképesztő milyen jól megvannak, ha össze is vesznek, csak apróságokon, de az is inkább csak vitatkozás. És anyumnak az a legelső szerelme volt. :) ...
Szerintem pedig ahogy egy idézet is mondta, mindenkiben ott van a nagy Ő. Kibe több, kibe kevesebb.
2010. jan. 29. 16:19
18/19 anonim válasza:
nekem az első kapcsolatom egy 20 éves srác volt.nagyon szerettem és pár hónappal később el is jött hozzánk,azzal a nappal persze elvesztettük a szüzességünket mind ketten.Sok dologban persze hasonlítottunk is családi életünk és még sok más is meg egyezett amin bizony mi is el csodálkoztunk.Én onnan éreztem hogy ő a nagy Ő mert sok mindenben egyeztünk,olyan volt mintha már évek óta ismertem volna a srácot.Teljesen úgy éreztem mintha én lettem volna csak fiúba...
2010. jan. 29. 16:37
Én jelenleg az első komoly kapcsolatomban vagyok benne, 3 éve és fogalmam sincs róla hogy Ő-e a nagy Ő. De én egyébként sem hiszek a misztikus nagy Ő-ben. Ha az alap dolgokban egyeztek, akkor az adott két emberen múlik hogy a nagy Ő-k lesznek-e egymás számára vagy sem. Ha első kapcsolatról van szó akkor bonyolult a dolog. A tapasztalat és az összehasonlítási alap hiánya miatt. Ha valaki még nem próbálta ki magát egy kapcsolatban akkor nem tudhatja milyen is az, mik a saját igényei, a párjával szembeni elvárásai és úgy egyáltalán nem tudhatja milyen mással együtt lenni. Minden kapcsolatból tanulunk hogy végül megérjünk arra hogy egyetlen ember mellett horgonyozzunk le. Én nagyon szeretem a páromat, tiszta szívemből de ennek ellenére valahol a lelkem mélyén úgy érzem nem fogom tudni magam egy életre elkötelezni mellette mert annyi minden van amit még nem éltem át, nem próbáltam, annyi ember van akiket szeretnék megismerni. Ő már túl van ezeken, idősebb, tapasztaltabb, Ő már megállapodna. Én viszont nagy dilemmában vagyok, mert nem akarok rossz döntést hozni.
2010. jan. 29. 17:09
Kapcsolódó kérdések: