Lányok! Hány évesen vesztettétek el/tervezitek elveszteni a szüzességeteket?
xxxx
"Én pasi létemre is azt mondom, hogy bármilyen korán is kezdtek érdekelni a lányok, csak egy bizonyos kor után éreztem azt a vágyat, amikor minden zsigeredben kívánsz egy nőt. Gondolom ez a nőknél is ugyanígy van. "
Nalam is, megerositem, mint az előző 35 éves lány, es en is 35 eves vagyok.:)
Nem veletlen, hogy ennek a rovatnak az elejere is ki van irva, hogy csak 18 even felulieknek. Egy gyerek, de még egy ifjú sem működik ugy sem testileg, sem lelkileg, sem nem olyan érett a személyisége, hogy akár csak meg is érthetné, hogy mirol szól a szexualitás.
Én 20-24 eves kor előttieknél nem is beszélnék valodi szexuális vágyról.
xxxx
"Én 20-24 eves kor előttieknél nem is beszélnék valodi szexuális vágyról."
Ezzel nem értek egyet.
Az igaz, hogy erre is meg kell érni (nem egész 15 voltam, mikor elvesztettem, amit ugyan nem bántam meg, de nem igazán éreztem még rá az ízére, de 17 évesen már olyan szexuális vágyaim, érzéseim voltak, amit lehet, hogy más még 20 évesen sem érez. 19 évesen meg aztán... még most is beleremeg az egész testem, ha eszembe jutnak azok az élmények...)
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!