Lányok! Hány évesen vesztettétek el/tervezitek elveszteni a szüzességeteket?
Az a baj az ilyennel, hogy többnyire úgyse úgy alakul, ahogy az ember eltervezi. =) Emlékszem, nyolc éves koromban az akkori legjobb barátnőmmel megbeszéltük, hogy 16 éves korunkban fogjuk elveszteni a szüzességünket, mert az tűnt a pont ideális kornak.
De közbejött a szerelem, az, hogy viszont szeretnek, és így érzelmi és fizikai biztonságban vesztettem el 15 évesen. (Bár közelebb a tizenhathoz, ez tény.)
Amondó vagyok, hogy ha valakinek ilyen mély érzései vannak a párja iránt, és tényleg biztos abban, mit akar (vele lenni, az összes elképzelhető módon ahogy egy férfi és egy nő egymáséi lehetnek) akkor felesleges csak azért plusz x hetet, hónapot várni, hogy betöltsünk egy társadalmilag optimálisabbnak ítélt életkort.
Ne félj az elsőtől!!!
Én azért nagyon féltem tőle, eleinte. Aztán már annyira akartam én is, hogy nem féltem, és alig, hogy éreztem valamit. Az éjjel történt meg életem elsője és jó volt, nem véreztem semmi. Persze, ez egyénfüggő, de ha ellazulsz és szereted a párod, simán kibírható:)
Bocs az OFF-ért :D
Szóval az éjjel vesztettem el, a barátomnál, 4 és fél hónap után mindketten 19 évesek vagyunk. Jó volt :)
Szerintem is butaság a korhatár. S a legnagyobb butaság, ha valaki azért szorong, mert a barátnője teszem azt 16 évesen túl van rajta, ő meg 17-18-19 évesen sem. Ez nem olyan dolog, amit azért kell megélni, hogy kilehessen beszélni, lehessen vele dicsekedni stb.
Én pasi létemre is azt mondom, hogy bármilyen korán is kezdtek érdekelni a lányok, csak egy bizonyos kor után éreztem azt a vágyat, amikor minden zsigeredben kívánsz egy nőt. Gondolom ez a nőknél is ugyanígy van.
Egyetértek hogy nem a kor számít. Ez egy érzés, tudod majd amikor akarod, mert érzed.
Nem mellesleg, egy 35 éves is lehet lány :D én mindenkit úgy hívok kortól függetlenül, és teljesen természetesnek érzem.
22/F
"Én pasi létemre is azt mondom, hogy bármilyen korán is kezdtek érdekelni a lányok, csak egy bizonyos kor után éreztem azt a vágyat, amikor minden zsigeredben kívánsz egy nőt. Gondolom ez a nőknél is ugyanígy van. "
Igen, így.
Annál, aki egészséges.
De sok ma az érzelmileg megkárosított, vagy szenvedélybeteg ember, aki nem igy erzi, s ezert nem is tud eszerint tenni, mert már elromlott az "érzőkéje". (Férfiak közt több az ilyen, mint a nőknél.)
35L
"A kérdező kommentje:
Kicsit elmosolyodtam 22:52-esen:)
35/L - Örök fiatal :D Én 25 felett már inkább nőnek hívom a hölgyeket."
Mert fiatal vagy.
Énnekem mar csecsemo koromban is voltak 90 eves barataim, es ők is fiunak es lanynak hivjak magukat egymas kozt.:)
Én a felnottek kozt, uzletben, gyogyszertarban, orvosnal, munkahelyen, stb. "az a kislany" vagyok. Te is amint kijarod az iskolat es bekerulsz a felnottek koze, ugyanigy Te leszel ujra a legkisebb.
35L
... meg amugy nem gondoltam, hoyga nem megjelolesnel barmi mas szerepe volna a betujelnek. A kormegjelolesre ott van a szám.
Es maris nagy megtiszteltetesnek szamit, ha valaki egylatalan megosztja ezt az infot a tobbiekkel itt, nemhogy még belekotni...
Nyilvan, ha tudom, hogy a kerdezop sokkal fiatalabb, akkor ugy irok. De itt nem tudni, hogy 9 vagy 79 eves-e.
19 voltam amikor megtörtént, de 18 volt betervezve.. jah, és várhattam volna még vele.. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!