23 éves szűz férfikénként vajon előnyben vagyok a szűz csajoknál kevésbé szűz srácokkal/férfiakkal szemben?
Figyelt kérdés
képet küldök, ha kíváncsi vagy rám2011. aug. 12. 11:58
11/19 A kérdező kommentje:
csak kár hogy a csajok ilyet nem mondanak.
2011. aug. 12. 15:02
12/19 anonim válasza:
De mondanak, én egy 23 éves szűz srácba vagyok beleesve, és reménykedem, hogy holnap alakul is a dolog közöttünk.
22/L
13/19 A kérdező kommentje:
remélem összejön köztetek. :)
2011. aug. 12. 16:16
14/19 anonim válasza:
Manapság furcsa 23 évesen szűznek lenni, és mondom én, aki ugyanebben az állapotban van. Talán csak a prosti jelent egyetlen kiutat számunkra, mert ép eszű csaj is rögvest szedi a sátorfáját, ha kiderül az igazság.
15/19 A kérdező kommentje:
Volt egy idő, hogy én is rokonszenveztem a prosti gondolatával, aztán haverom szüzességét elvette egy prosti, mert a jó-fej főnöke befizette a céges bulin, mikor kiderült, hogy szűz. ez 2 éve történt , a srác azóta se feküdt le senkivel. Jobban belegondolva sz@rabb lehet azt mondani, hogy ,,2 éve voltam utoljára nővel, aki egy prosti volt" ahelyett, hogy ,,szűz vagyok"
2011. aug. 13. 00:26
16/19 anonim válasza:
Ez a szüzesség egy kőkemény csapda. Ismerkedsz csajokkal, aztán lebuksz, mert egy tapasztaltabb ígyis-úgyis észre fogja venni, hiába tagadod le, így jön a bazinagy égés.
A prosti szerintem is röhejes megoldás alapjába véve, de akkor mégis mi a kiút, ha a csajok/nők túlnyomó többsége nem akar vesződni velünk?
17/19 anonim válasza:
23 évesen még szűz vagy? És még azt hiszed hogy ez erény? Te hülye vagy!! Ennyi évesen ez annak a bizonyítéka hogy mekkora egy nagy lúzer vagy! De ha valaki még aranyosnak is talál, akkor is rá fog jönni hamar, hogy hiányzik az a jó pár év gyakorlat amit már rég meg kellett volna hogy szerezzél és jól ott fog hagyni a p.csába amikor megelégeli hogy bénázol!
18/19 anonim válasza:
Hát jha, most már óriási az esély arra, hogy egyedül döglünk meg. Nekem ugyan lett volna alkalmam párszor ismerkedni, de valószínűleg okos voltam, hogy idejében visszavonulót fújtam.
19/19 A kérdező kommentje:
lehet részeg csajokat kellene keresnem valami nagyobb szórakozó helyen. és vinnék még egy ajándék jégert is magammal, mert azért akkor már mégis csak úriember lennék.
2011. aug. 13. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!