Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves szűz férfikénként...

23 éves szűz férfikénként vajon előnyben vagyok a szűz csajoknál kevésbé szűz srácokkal/férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés
képet küldök, ha kíváncsi vagy rám
2011. aug. 12. 11:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
csak kár hogy a csajok ilyet nem mondanak.
2011. aug. 12. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

De mondanak, én egy 23 éves szűz srácba vagyok beleesve, és reménykedem, hogy holnap alakul is a dolog közöttünk.

22/L

2011. aug. 12. 16:03
 13/19 A kérdező kommentje:
remélem összejön köztetek. :)
2011. aug. 12. 16:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Manapság furcsa 23 évesen szűznek lenni, és mondom én, aki ugyanebben az állapotban van. Talán csak a prosti jelent egyetlen kiutat számunkra, mert ép eszű csaj is rögvest szedi a sátorfáját, ha kiderül az igazság.
2011. aug. 12. 23:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Volt egy idő, hogy én is rokonszenveztem a prosti gondolatával, aztán haverom szüzességét elvette egy prosti, mert a jó-fej főnöke befizette a céges bulin, mikor kiderült, hogy szűz. ez 2 éve történt , a srác azóta se feküdt le senkivel. Jobban belegondolva sz@rabb lehet azt mondani, hogy ,,2 éve voltam utoljára nővel, aki egy prosti volt" ahelyett, hogy ,,szűz vagyok"
2011. aug. 13. 00:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez a szüzesség egy kőkemény csapda. Ismerkedsz csajokkal, aztán lebuksz, mert egy tapasztaltabb ígyis-úgyis észre fogja venni, hiába tagadod le, így jön a bazinagy égés.

A prosti szerintem is röhejes megoldás alapjába véve, de akkor mégis mi a kiút, ha a csajok/nők túlnyomó többsége nem akar vesződni velünk?

2011. aug. 13. 01:45
 17/19 anonim ***** válasza:
23 évesen még szűz vagy? És még azt hiszed hogy ez erény? Te hülye vagy!! Ennyi évesen ez annak a bizonyítéka hogy mekkora egy nagy lúzer vagy! De ha valaki még aranyosnak is talál, akkor is rá fog jönni hamar, hogy hiányzik az a jó pár év gyakorlat amit már rég meg kellett volna hogy szerezzél és jól ott fog hagyni a p.csába amikor megelégeli hogy bénázol!
2011. aug. 13. 12:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát jha, most már óriási az esély arra, hogy egyedül döglünk meg. Nekem ugyan lett volna alkalmam párszor ismerkedni, de valószínűleg okos voltam, hogy idejében visszavonulót fújtam.
2011. aug. 13. 14:23
 19/19 A kérdező kommentje:
lehet részeg csajokat kellene keresnem valami nagyobb szórakozó helyen. és vinnék még egy ajándék jégert is magammal, mert azért akkor már mégis csak úriember lennék.
2011. aug. 13. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!