Egyénfüggő vagy nagy általánosságban érvényes a "nem éltem ki magam" dolog?
Figyelt kérdés
21 éves szűz fiú vagyok két kapcsolatom volt eddigi életemben. Hogyha netalántán megszán az ég összejövök egy lánnyal akivel, elkezdhetem a szexet, akkor "rám törhet" a nem éltem ki magamat dolog, mivel már kissé "öreg" vagyok nem 15 éves akinek nem kell ilyesmin aggódnia.2009. ápr. 12. 10:38
11/13 A kérdező kommentje:
De Te 17 évesen voltál már nővel, én 21 évesen még mindig nem és kissé zavar, hogy rohan az idő a tapasztalat szerzés terén.
2009. ápr. 12. 13:36
12/13 anonim válasza:
komolyan mondom, olyan vagy mint egy kis 10en éves gyerek. mi az hogy öreg? én szintén 21/f vagyok, és egyáltalán nem érzem h öreg vagyok, sőt...... azért mert a mai fiatal korosztály 14-16 évesen ,,éli ki" magát, akkor mi már elkéstünk?:S Én majd bnőmmel tervezem h ,,kiélem magam" , mert sztem együtt sokkal jobb. úgy h ne aggódj semmi, éld az életed, legyél vidám, és ne görcsölj, mert az Rossz! sok sikert!
13/13 anonim válasza:
egyénfüggő. ha szeretsz valakit (nem fellángolás, hanem TÉNYLEG szereted, úgy is ha éjjel nappal együtt tudsz lenni vele, és mégsem unod meg) akkor nem lesz ilyen. addig meg összekerülsz jó pár lánnyal, és amikor ezt érzed, csak ő fog kelleni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!