Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor vesztetted el a szüzessé...

Mikor vesztetted el a szüzességed? Fájt? Írj nemet és kort is.

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 12:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

nem, sajnos még mindig megvan

23/f

2011. aug. 13. 00:39
 32/34 csakválaszt válasza:
17 vagyok, pár napja veszítettem el, és nekem először nagyon fáj, pedig vigyázott. utána már jó volt.:)
2011. aug. 23. 16:15
 33/34 anonim ***** válasza:

Kb. 17 éves koromtól fokozatosan próbáltam kiiktatni a szűzhártyám, mert nem akartam, hogy a fájdalomtól való félelmem elrontsa a pillanatot. 18 évesen majdnem lefeküdtem egy 19 éves sráccal, de mivel nem szerettem, ezért nem voltam ellazulva, és már 3 centi bemenet után majd meghaltam a fájdalomtól. Azt éreztem, hogy a hüvelyizmaim görcsbe rándulnak, úgyhogy azt mondtam neki, hogy ezt hagyjuk. Egyébként is csak azzal akart dicsőséget szerezni, hogy elvegye egy szép lány szüzességét... (komolyan) Még csak előjáték sem volt, pedig ő állítólag már volt lánnyal... Csak úgy akarta, hogy durr bele bumm.

20 évesen voltam először egy 47 éves férfival, nála voltunk. Addigra már tényleg kiiktattam a szűzhártyám, meg el is voltam lazulva az izgalomtól, úgyhogy nem fájt. Egy hét után szakított velem, mert nem akart kihasználni (tehát nem voltak kölcsönösek az érzései, csak nagyon tetszettem neki).

Egyébként későn érő típus vagyok, és a gátlásosságom miatt amúgy sem tudtam volna olyan emberrel lenni először, akibe nem vagyok szerelmes. Később voltam olyannal is, akit nem szerettem, de sz@r volt érzelmi szempontból. Most 22 éves vagyok, és másfél éve járok a 29 éves barátommal, akivel szeretjük egymást.

2013. máj. 27. 13:45
 34/34 anonim válasza:
12, kicsit, nemet, kort
2016. márc. 6. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!