Mikor vesztetted el a szüzességed? Fájt? Írj nemet és kort is.
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 12:09
11/34 anonim válasza:
Nincs szűk nő, csak béna férfi.
12/34 anonim válasza:
Van szűk nő, de azt a férfiak szeretik :D
13/34 anonim válasza:
15L, azt mondják csak akkor fáj ha nem vagy elég felkészült, én az voltam és boldog voltam^^
14/34 B.angel válasza:
Nem, nem felkészültség kérdése! Attól még fájhat. Egy-két percig, ha tényleg odafigyel a fiú/férfi rád, és eléggé felizgat előtte.
De azért mert elég felkészült vagy és tudod, mi fog történni, attól még nem fog kevésbé fájni.
15/34 anonim válasza:
13 évesen vesztettem el, nem fájt, furcsa volt. Se nem volt jó, se nem volt rossz. Gumit nem használtunk.
Most 22F
16/34 jekyll-fan válasza:
nemrég (15évesen xD), és bár nekem nagyon alacsony a fájdalom-küszöböm, de azért kibírható volt (fájt, de nem annyira) :-) még a 2. elején is fájt egy picit, de annak a végére már kezdett jó lenni, 3.-ra már "elmentem" (:$ =D)
15/L
17/34 anonim válasza:
17 évesen. Nem fájt és el is élveztem. :D:D
19F
18/34 anonim válasza:
azért elég vicces, hogy egyesek 13 14 évesen már megbaszatják magukat-.-
19/34 anonim válasza:
pár hónapja , és élveztem is =)
17/F =)
20/34 anonim válasza:
15 évesen, és fájt mer elszakadt a szűzhártyám
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!