Elveszítettem a szüzességem,17 vagyok, nem volt semmi gond sem, szerintetek elmondjam anyumnak, mit fog vajon reagálni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:32
11/16 anonim válasza:
szerintem ha ugy volt h " anya ott alszok a pasimnál" akkor vágni fogja hogy nem monopolyztatok.. :) vagy ha elég nagyszájú és az elsőből következtetve rákérdez " na és?? meg volt?? ".
Nem tudom pontosan, szűz vagyok még, pasim sincs, de akármilyen dologból kiindulva tuti így reagálna:)
12/16 anonim válasza:
Egyszerűen, röviden, tömören: "Anyám! Megbasztak!"
13/16 anonim válasza:
mondd el, én is elmondtam, erre hozott nekem pálinkát, hogy erre inni kell :O előtte még karácsonykor sem ihattam pálinkát, mert "kicsi vagyok még" -.- ez 17 évesen -.-
18L
14/16 anonim válasza:
feküdj fel az asztalra és tedd szét a labad hogy anyad büszke legyen rad xdxd ..
15/16 anonim válasza:
20:48 : az dejó:/ nekem csak örült a fater.15/F
16/16 anonim válasza:
7/15-os valaszolonak kövesd a mondatait.Ugy lesz a leghelyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!