Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most ez normális, vagy gond...

Most ez normális, vagy gond van a fejemmel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és még szűz, lett volna alkalmam már rég elveszíteni 16 évesen is és most is, de valahogy annyira a nagy őt keresem, hogy nem igazán lennék képes olyan lánnyal csinálni aki igazából annyira nem is tetszik, és nem kötődök hozzá! Nem akarom egy éjszakás kalandba elveszíteni, hanem tényleg szerelemből, nem sokára megyek fősulira, és úgyérzem ott az egy éjszakás dolgok vannak többségben, minthogy rátaláljak valaki olyanra aki tényleg nekem való lenne. Mit tegyek, legyek túl rajta valami ribivel, aztán majd csak jön a nagy ő? Vagy várjak vele? 18/F
2011. aug. 1. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Várj vele! Ha szerelemmel akarod elveszíteni, veszítsd el azzal! :) Nem kell belemenni az egy éjszakásokba:) Mit veszítesz vele ha 19 vagy 20 évesen veszíted el és nem 18?!
2011. aug. 1. 23:30
 2/8 anonim válasza:
várj..én lány vagyok 17, én is szűz..hidd el nem éri meg..jobb azzal szeretkezni akit szeretsz is..azt mondják egy csomóan, hogy te jó ég, de rossz, ha valaki szűz még..de szerintem meg az a rossz, ha megkuratják magukat 13 évesen..Szóval várj..mindig az jár jól, aki türelmes
2011. aug. 1. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
várj vele. Hátha több alkalmad nem lesz. Hülye hozzáállás. Jóhogy haaználd ki a lehetőséget... Ne .egyél már mulya
2011. aug. 1. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy képzelem, hogy legalább a szüzességet szerelemből kellene elveszíteni, nemtől függetlenül.
2011. aug. 1. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
en sem ajanlom az 1 ejszakas ribiket... de meddig vagy hajlando varni az igazira?
2011. aug. 2. 11:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Passz, ez egy jó kérdés!
2011. aug. 2. 13:36
 7/8 anonim válasza:
Mindig az jár jól, aki türelmes..
2011. aug. 2. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem várj vele.
2011. aug. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!