Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Attól, hogy leszopott egy...

Attól, hogy leszopott egy csaj, attól még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 10:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
nemcsak szűz, még agyhalott is vagy
2011. aug. 6. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom szándékosan hozod -e ránk itt most a röhögő görcsö, de ha igen akkor gratu mert sikerült. xD Ilyen jót nem röhögtem mostanában. xD

Figyu csaj vagyok de mgmondom neked a frankót. Odáig oksa, hogy annak ellenére, hogy még szűz vagy leszop egy csaj, de attól még ugyanúgy szűz vagy még nem vesztetted el a szüzességedet, majd ha csak a pecabot belátogat a tenger fenekére. :P Remélem érted mire gondolok ... xD Jah, lehet,hogy nem, nah akkor értelmesebben mondom. Akkor veszted el a szüzességedet véglegesen, ha a péniszed behatol a vaginába.

2011. aug. 6. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
persze
2011. aug. 6. 20:38
 14/15 anonim válasza:
Aztarohadt, ez jó ébresztő volt :D kellemesen jót röhögtem most :D ha az volt a célod, hogy összepisiljem magam, akkor sikerült :DDD
2011. aug. 9. 12:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Ó hogy dögölnél meg téged csak így szopkodnak a csajok?:D

Hát, most nem vagy az, de jövő hónapban mire megjön annak a csajnak a havi, újra az leszel, egészen addig míg le nem szop újra. Ez az élet nagy körforgása.

2015. jan. 13. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!