Hogyan célozgassak neki, hogy ideje lenne annak, hogy lefeküdjünk? 16L, ő 18F, mindketten szüzek vagyunk.
Figyelt kérdés
Szóban szeretném tudtára adni, de lehetőleg célzásokkal, hogy jó lenne már ha elkezdenénk fejleszteni a kapcsolatunk intimebb oldalát, ha lehet így fogalmazni. Nekem a simi - tapi kezd kevés lenni és jobb lenne ha átlépnénk a következő részhez pl pettingre és a szexre. Nemsoká másfél évesek leszünk...:D és hát ő mégiscsak 18 és én készen állok rá. Hogy célozgassak?2011. aug. 4. 19:00
11/18 anonim válasza:
19:13-as a számból vette ki a szót, de én inkább a tettek embere vagyok, nem a szavaké:)
20L
12/18 anonim válasza:
phu..ha a pasid 18évesen nem kezd el feléd ilyen téren közeledni akkor ott egy picike gáz lehet..vagy fél..vagy nem tudom..de az elég gáz a csávóra nézve hogy te akarod ő meg még 18évesen ovi style-ba akarja folytatni..beszéld meg vele..
13/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy fél, vagy nem mer, mert túl fiatalnak tart, vagy hogy kiszakad a gumi, mit szólnának a szüleim ha kiderülne.. Áhh..
Ezen h miért nem ő kezdeményez ezen nem is gondolkoztam...:/
2011. aug. 4. 20:08
14/18 anonim válasza:
álomnő vagy esküszöm :D ilyet még nem tapasztaltam ,hogy a nő akarta volna :D Mond neki hogy lépjetek feljebb egy-két szintet vagy ha csókolóztok akkor használd valamire a kezed ne a szád :D
15/18 A kérdező kommentje:
Beszéltem egy kicsit vele erről, és azt mondta, hogy csak ha idősebb leszek....
De komolyan....nem vagyok én apáca...nemtudom mennyi neki az idősebb!! :/xĐ
2011. aug. 5. 09:21
17/18 A kérdező kommentje:
lehet hogy az, de kicsit levethetné a gátlásait, ha ár én is dolgozok ezen a témán... :)
2011. aug. 9. 12:45
18/18 anonim válasza:
Én szerintem leültök a tv elé és valami reklámnál próbál mondani neki h elkezdhetnénk el?És ....ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!