Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki vagy nem? Hány évesen...

Ciki vagy nem? Hány évesen kellene elvesztenem a szüzességem?

Figyelt kérdés
Jelenleg 15 éves vagyok nincs barátom és még nem is volt...és ciki ha még szűz vagyok??
2011. aug. 1. 17:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem 16éves kortól normális, de az se ciki, ha valaki 20éves, és még szűz (ha nem azért van, mert túl csúnya és pasit sem akar..) .. :)
2011. aug. 1. 17:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Kezet foghatunk, én is pont ilyen helyzetben vagyok, de nem érzem cikinek
2011. aug. 1. 17:40
 13/22 anonim ***** válasza:
sztem az a ciki ha 12-16 évesen veszíted el legideálisabb 17 éves kortól szerelemben,kapcsolatban, 17 évesen is úgy hogy min fél éve együtt vagytok,komolyan nagyon eszetlenek a mai tinik azt hiszik elég érettek és felnőttek a szexhez aztán majd 20 évesen koppannak és fogják a fejüket mennyire hülyék voltak
2011. aug. 1. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:
abszolút ciki. én szégyenkezem a helyedben, már a 9 éves lányoknál is ciki, nemhogy 15.... azonnal menj ki az utszára és mond meg az első szembejövőnek, hogy tegye beléd!!
2011. aug. 1. 17:53
 15/22 anonim ***** válasza:

17:53 :

ha már trollkodsz, legalább tanulj meg helyesen írni, te buzna

2011. aug. 1. 17:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán. Majd amikor úgy gondolod, hogy ott van az a fiú, akiért az életedet adnád, akit imádsz, és neki odaadnád a szüzességed, akkor odaadod majd. De vigyázz! Ne osztogasd túl bőkezűen... Legalább azt szeresd, akivel elveszíted. Ezt csak egyszer adhatod oda valakinek, és az a valaki nagyon nagyon fog örülni neki! :)
2011. aug. 1. 18:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Sőt. 15évesen még nem a szexen kellene járnod az eszednek és a veled egykorú lányoknak sem, hanem a tanuláson, a bulikon stb. És azt lehet szex nélkül is. Barátnőkkel sétálni, fagyizni, futni stb.

De én 23éves vagyok és a párom mondja, hogy milyen jó, hogy előtte csak 1pasival voltam együtt, mert így nem egy r.ibancot kell minden alkalommal ágyba bújnia, hanem egy olyan lánnyal aki látja az embert is és nem csak a nemi szervét.

2011. aug. 1. 18:23
 18/22 anonim ***** válasza:
17.50 vagyok,úgy van ahogy az utolsó mondja,párom előtt nem feküdtem le senkivel (19) voltam,jártam 4 emberrel előtte de csak neki adtam oda magam,nagyon örül hogy mással nem voltam azt mondta akkor másképp nézne rám
2011. aug. 1. 18:30
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) am. szerintem is az előtted lévőnek van igaza!;)
2011. aug. 1. 18:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy nem értitek már meg, hogy a szüzesség soha nem ciki!!!
2011. aug. 2. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!