Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Segítség! Mégis mit tegyek?

Segítség! Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy én és a barátom már 1 éve vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le. És ma felhozta ezt a témát. Én pedig félek nagyon, hogy kiderül vagy valami rosszul sül el. Én 15 éves vagyok, még fiatalnak érzem magam ehhez. A barátom pedig 19, akinek most kellene kiélnie magát. Mit tegyek?
2011. júl. 31. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül a barátodat nem Tominak hívják?:D Amúgy ez természetes hogy felhozza. Aztán meg te tudod hogy vársz e még vagy nem. Ha fiatalnak érzed még magad akkor várjál ha szeret a barátod akkor ő is vár veled.

20/F

2011. júl. 31. 23:21
 12/19 anonim válasza:
36%

"1 a barátom nem pedofil (: 2 egy közös ismerősöm mutatott be minket egymásnak.."

Az a 3. kérdés volt te retardált-.-

2011. júl. 31. 23:29
 13/19 anonim ***** válasza:

NE FEKÜDJ LE VELE! -> Én 15 éves vagyok, még fiatalnak érzem magam ehhez. <- 16 éves kor alatt ha a legkisebb kétség is felmerül, ne feküdj le vele.

Nagyon okos vagy. És akkor még bölcs is, ha belátod hogy ha ezért szakít veled, nem téged hanem akar hanem puncid.

Nem tudom volt-e petting. Orál szex. Ha igen és ennek ellenére mondta, nem vagytok össze illők. A pasik 50+% 18 év alatt a szüzességük elvesztését a partnerük összes szempontjánál fontosabbnak tartja. Így ezeket neked kell képviselned! Ez még nem felnőtt kor nem lehet elvárni a felnőtt viselkedést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. aug. 1. 10:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat! (:

23:21: Nem, a barátomat nem Tominak hívják :D

23:29: Én vagyok a retardált? Amikor te nem válaszoltál a kérdésemre normálisan.. úgyhogy jobb ha elbújsz ;)

2011. aug. 1. 11:16
 15/19 anonim válasza:

Szerintem mond meg neki, hogy mi a pálya! ha nem érti meg, hogy te még túl fiatalnak tartod magad hát akkor nem szeret igazán! ha szeret akkor vár még ezzel egy kicsit! :)

egyébként (saját vélemény) de szerintem is fiatal vagy hozzá! és a helyedben várnék vele!

18/L

2011. aug. 3. 22:22
 16/19 anonim ***** válasza:

fontos: ha te nem érzed ugy akkor ne feküdj le vele! az hogy neki a manapság menő nézetek szerint "kiélnie" kéne magát, hát öregem igy járt, majd keres mást ha annyira toszni akar. ha 15 évesen még nem állsz rá készen teljesen normális dolog.

az h 19 még önmagában nem jelenti hogy most kéne akármit csinálnia, én 22 vagyok és sose játszottam ezt a kiélem magam dolgot... pont elég a barátnőm, az első és egyetlen :)

2011. aug. 4. 00:45
 17/19 anonim ***** válasza:
tegnap 22:59-es Még azt sem mondjuk, pedig lehetne: Hogy beteg az a 19 éves srác aki 19 éves lányokra gerjed? A lányok mindig is korában értek, ez így már enyhe anyakomplexus.
2011. aug. 5. 00:54
 18/19 anonim ***** válasza:
19%
hát elég fiatal vagy te még ehhez... a barátod menjen kurv.ához addig megvárod.
2012. jan. 11. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
emlékszem anno 4 éve én is így voltam, ugyanez a korkülönbség, csak kevesebb ideje voltunk együtt...belementem...megbántam :/
2012. jan. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!