Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fog fájni, ha lefekszek...

Nagyon fog fájni, ha lefekszek vele?

Figyelt kérdés
van egy barátom, ő 20 éves, én 18. szerintem lassan le fogunk feküdni, imádom őt, ő is engem, nagyon vonzó és aranyos fiú.. és én szeretnék vele lefeküdni, de azt hallottam, hogy neki 19cm-es..:| volt barátnője mondta...nem fog nagyon fájni?
2011. júl. 31. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szűz vagy még, kedves kérdező? :)
2011. aug. 2. 23:33
 12/13 A kérdező kommentje:
igen, szűz vagyok.
2011. aug. 4. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, mert nem a méreten múlik az, h fáj-e vagy sem. Eleinte kevesen vannak, akiknek nem fáj. De ha fáj, az sem vészes, elviselhető érzés.

Ezt magadnak kell majd megtapasztalnod, h h éled át... Kinek fáj, kinek nem, kinek vérzik, kinek nem... Van, aki már elsőre is élvezi, van akinek kell fél év hozzá...

Nekem kicsit fájt, nem véreztem, de már elsőre is kellemes érzés volt, aztán pedig egyre jobb... :)

Sok szerencsét! :)

2011. aug. 4. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!