Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fájni fog az első szex,...

Kukucs13 kérdése:

Fájni fog az első szex, hogyha nem fér be az ujjam se?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kivánod azt,akivel elveszited akkor tuti nem!

De,ha nem kivánod,igen az fáj..:/

2011. aug. 30. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így vagyok... ezt akattam kérdezni az előbb is!
2011. aug. 30. 10:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyengéd, gondoskodó, gyakorlott, türelmes, odaadó, önzetlen, kedves pasit keress. Meglátod élvezni fogod...

31F

2011. aug. 30. 10:55
 4/10 anonim válasza:
Hogyha nem fér bele az ujjad se , akkor itt érvényesül a gyakorlat kifejezés.Lehetséges, hogy nem izgultál fel rendesen és/vagy nem járattad be a hüvelyed normálisan(kellő időnek megfelelően,érintkezés). Ehhez kell türelem.:)És odafigyelés.
2011. aug. 30. 12:35
 5/10 makkjános ***** válasza:
64%
ki kell tágítani egy metrófúrópajzzsal, akkor kellően felkészülsz az első alkalomra :)
2011. aug. 30. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ennyire szűk vagy,akkor mindenképpen fájni fog,felizgulás/szeretés/kívánás ide vagy oda. Nem véletlenül találták ki a pettinget,azzal felkészíthetitek a testedet a dolgokra és kevésbé fog fájni. Én a helyedben már hetekkel,hónapokkal a szex előtt elkezdenék foglalkozni ezzel a témával,így fokozatosan ujjazással és nyalással tudtok segíteni a dolgon. Szerintem érdemes,de Te tudod.
2011. aug. 30. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
így is úgy is fájni fog, ha átszakad a hártya, ha szeretitek egymást akkor ha szólsz neki, h lassabban, v óvatosabban, v vmi megérti, és úgy csinálja, ha nem szeret, és megtöm mint egy libát, akkor elviselhetetlen fájdalmad lesz
2011. aug. 30. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem értek veled egyet ,mert nekem nem fájt az első..! Nem is véreztem meg semmi! Szval ez nem mindenkinél igy van..
2011. aug. 30. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

"gyengéd, gondoskodó, gyakorlott, türelmes, odaadó, önzetlen, kedves pasi" vagyok :)) 70/F

2011. aug. 30. 21:41
 10/10 anonim válasza:
Én a barátommal még nem feküdtem le, de már "felkészít". Magyarul alám nyúl... Már 2 ujját is belém teszi, és így amikor már csinálni fogjuk nem fog úgy fájni. Egyébként jó módszer, mivel szépen lassan folyamatosan leszel tágítva... Persze ez is fáj egy picit...
2011. szept. 13. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!