Szűz pasi is szexelhet jól?
Figyelt kérdés
18/L.2011. júl. 29. 20:14
11/20 A kérdező kommentje:
köszi nektek is.
2011. júl. 30. 10:21
12/20 anonim válasza:
Én jól fogok! Már annyiszor elképzeltem, mintha 1000x csináltam volna :D
f17
13/20 anonim válasza:
szúz pasi van a célkeresztedben?
14/20 anonim válasza:
Igen van esélye rá, de ez emberfüggő. Van béna is és van ügyes is. Ezt csak élesben tudhatod meg. Ám ha ilyen kérdésed van akkor téged csak a szex érdekelXD
15/20 misu15 válasza:
én 15 évesen vesztettem el 14 éves tapasztaltabb barátnőmmel és én csináltam neki a leg jobban és most vagyunk 3 hónaposak
16/20 A kérdező kommentje:
köszi nektekis:)
2011. júl. 31. 20:58
17/20 anonim válasza:
Hát vagy sokkal figyelmesebb és odaadóbb, vagy leblokkol
18/20 anonim válasza:
Szia! Ez tényleg az embertől függő, de ha csak a szex itta lényeg akkor menj biztosra, szerintem a tapasztaltabb pasi jobb, de nincs kizárva, hogy a szűz is lehet ugyan olyan jó, csak a kevesebb tapasztalata miatt nagyobb a rizikója annak, hogy a szűz kicsit suta lesz.
20/20 Narez válasza:
természetesen "Megeshet" hogy igen, ez mind érzékekből és reflexből jön...azért ajánlatos pár ilyen filmet megnézni, hogy lásd mi hogy megy sorrendben :) Jó tipp...hosszú előjáték, gyors orgazmus a nőnek mikor már a végjáték megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!