Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket és hol történt az első szeretkezés?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 23:00
21/29 anonim válasza:
15-suli szertár bezártuk az ajtót és megtörtént
22/29 anonim válasza:
ez hihetetken én az auóban és 17 voltam
24/29 anonim válasza:
16 évesen egy idegen lakásban egy 30 feletti házas férfivel, orvos és egy évig együtt voltunk. Egy haverjánál történt, de csak 2 este alatt sikerült, mert nekem fájt és óvatos volt. Ő szeretett, én nem. Végül nekem volt annyi eszem, hogy elhagytam, mert lelkiismeretfurdalásom volt a felesége miatt. Na meg a három gyereke volt, a harmadik akkor még baba volt......
Nem tudom, hogy másképp csinálnám-e ma, nekem nem volt olyan nagy jelentőségű ez a szüzesség elveszítés, de talán lehetett volna másképp is. Csak a nőt sajnálom azóta is (előttem és utánam is csalta mással, de a nő azt hiszi a mai napig hogy mintaférje van) és azóta kerülöm a foglalt férfiakat.
Bár ahogy olvasom sok fiú prostival veszíti el pénzért, azért az sem egy tündérmese.
25/29 anonim válasza:
Pár héttel voltam a 14. születésnapom előtt és azzal veszetttem el, akit tényleg nagyon szeretek. Nem erőltete, ő már nem volt szűz. Ő majdnem 16 volt. Egyeltalán nem bántam meg, nálunk volt az első, egyedül voltunk és azóta is élünk szexuális kapcsolatot és nagyon szeretjük egymást 7 hónapja vagyunk együtt, akkor olyan 3 hónaposak voltunk körübelül.
26/29 anonim válasza:
15 évesen a barátoméknál egyik éjszaka, mikor ott aludtam náluk. Amúgy az ő dolguk mikor veszítették el. Szerintem ez a szereteten múlik és a bizalmat. Én azt hittem örökre ártatlan leszek, de egy szép napon megismertem egy fiút akiben bízhatok bármilyen élethelyzetben, aki tiszta szívéből szeret és én is őt. 15/L
27/29 anonim válasza:
Mekkora álszentek vagytok... Tényleg 12-15 évesen meg pláne nem ilyenekre kéne gondolni hanem a tanulásra ... Gratulálni tudok 19/L
28/29 anonim válasza:
Utolsó, ne csináld már. Azért, mert te 10 évvel lemaradtál ne hibáztasd azokat, akik fiatalon veszítették el. Én 13 voltam, és azóta sem bántam meg, hülye lettem volna 20 éves koromig várni, hiszen ott volt a nagy szerelem. Amikor megtörtént már majdnem egy éve szerettük egymást, és utána még 5 évig szerelemben voltunk. Azóta sajnos már nem vagyunk együtt, de sosem bántuk meg, hogy olyan fiatalon veszítettük el egymással. Mi az, hogy a tanulással kéne foglalkozni? Mert aki nem szűz, az rossz tanuló?
29/29 anonim válasza:
21 évesen barátoméknál késő este az ágyban😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!