Ciki ha egy 20 éves lány nemhogy szűz, de még életében nem is csókolózott és még barátja se volt?
lehet csúnya vagy?? vagy nem??
Ha nem akkor fura:P
Am ismertem egy nagydarab csajt netről, oszt annak is most látom facebookon hogy "Relationship with XY"
F17 (csókszűz szintén:P)
Figyelj én vagyok a reverendás...
szerintem veled nincs semmi baj,egyszerűen csak önértékelési gondjaid vannak.
Egyetlen 1 megoldás van erre,ki kell hogy lépj ebből és változtatnod kell.
Menj el dolgozni vagy csinálj valami olyat amiben kedved és örömöd leled.Menj olyan helyre vagy nem is tudom valahogy hozd össze hogy olyan emberek közt legyél akik megértenek téged,és az érzéseidet.
Hidd el ha te is akarod akkor tenni fogsz ez ellen,de ha engedsz az egódnak és a beszűkült tudatállapotodnak akkor még nagyon sokáig ilyen leszel,és bánni fogod,hogy nem léptél hamarabb ÉLŐ PÉLDA ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN.De ne értsd félre jó úton haladsz afelé hogy ne 1 fehérmájú ri,anc legyél mint a nők 90%-a.
hidd el,nem a testeddel van a baj HANEM A GONDOLKODÁSODDAL (fejeddel)
boccs ha hülyeségeket irkáltam össze neked,de valahogy ezt szűrtem le a válaszaidból,ha meg nem tekintsd tárgytalannak a válaszomat
csá
Én se vagyok sovány egyáltalán, soha nem is voltam, és 21 éves koromig nem volt kapcsolatom. Volt udvarló, de mindig elutasító voltam velük (sajnos az életem elég sok családi tragédia keresztezte) és nem érdekeltek az ilyen dolgok. Persze volt szexuális vágy, meg a ,,de jó lenne odabújni valakihez", de nem álltam még készen tudtam jól.
21 évesen aztán jött egy férfi aki kirángatott ebből az állapotból, így ő volt az első :)
Senkinek semmi joga hozzá h megszabja neked mikor állsz készen, ez a te életed és csak egy van belőle. Van aki már 15 évesen megtalálja a nagy őt, van aki 30 évesen. És vannak persze olyanok akiknek 2 havonta új pasijuk van és sírnak h pedig ők már mennyire akarnak egy tartós kapcsolatot. Meg olyan is akit 18 évesen már tolnak is az első műtétjére (nem abortuszra gondolok, de gondolhatnék), és filózik h miért történt ez, miközben már 10nél is több férfi volt az életében. Persze ezek csak példák, de mind azt mutatja, hogy vannak jó és rossz döntések, és a te eddigi életed ebben egyáltalán nem tartozik a rossz irány kategóriába.
Jelek szerint az enyém sem, mert azóta is együtt vagyok ezzel a férfival.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!