Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha egy 20 éves lány...

Ciki ha egy 20 éves lány nemhogy szűz, de még életében nem is csókolózott és még barátja se volt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 22:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
utlosó válaszoló te elég ratyi vagy, ne beszéld le szerencsétlent az ilyesmikről, kérdező! az csak tőled függ, attól, hogy számít-e neked, hogy kijé az első csók, vagy nem izgat a dolog, vagy neked kapcsolat kell, vagy csak kaland stb. ha akarsz valamit ismerkedj és próbálkozz, ha nem akkor nem ciki mert nem akarod
2011. júl. 25. 22:50
 12/32 anonim ***** válasza:
69%
Az a ciki, hogy ezt naponta megkérdezik, vagy 30-szor.
2011. júl. 25. 23:18
 13/32 A kérdező kommentje:

22:45-ös nem ratyi csak jót akar

Mivel semmi tapasztalatom ezért nyilván nem fogok futó kalandokat keresni:D vicces lenne.....meg én biztos nem tudnék akárkit megcsókolni. egyébként nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2011. júl. 25. 23:29
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz sztem
2011. júl. 25. 23:34
 15/32 A kérdező kommentje:
jó, hogy azért néhányan így gondoljátok:)
2011. júl. 25. 23:49
 16/32 anonim ***** válasza:
50%

van 1 ismerősöm, most lesz 22...életében még barátnője se volt, és senkivel se smárolt...az se ciki (főleg, hogy megvan az oka is..)

viszont, abszolut nem csúnya, sőőt...engem eléggé felizgat a látványa :P

ja hozzátenném, mostanára túlvan mindenen, bevbezettem az élet apró örömeibe :D

17/L

2011. júl. 25. 23:55
 17/32 anonim válasza:
23%
nem ciki, csak nagyon sok tapasztalattól megfosztod magad, mert ha lett volna már pár srácod tudnád h milyet keress, milyennel tudnád elképzelni az életed. szóval szerintem annyira nemjó ha az embernek nincs semmi tapasztalata ilyen téren. de hh nem pasiztál sose?
2011. júl. 25. 23:59
 18/32 anonim ***** válasza:
71%

van 1 5letem.

én 20 éves fiú vagyok és még 1 lány kezét sem fogtam meg.

szerintem fogadjunk cölibátust,te állj be az apáca rendbe,én pedig beállok a reverendába.

ha úgyérezükk 1-2év múlva,hogy eléggé felkészültünk és kiéheztünk,vagy esetleg forró és szenvedélyes kapcsolatra vágynánk akkor törjük fel a cölibátust és adjuk oda egymásnak magunkat.

na mit szolsz?

2011. júl. 26. 00:31
 19/32 anonim ***** válasza:
3 napja írtam ki egy kérdést amiben az összes szokáso kérdést , ami 50szer előfordul megválaszoltam,köztük volt az is,hogy 20 évesen sem gáz szűznek lenni,sokkal inkább ciki 11-á16 évesen elveszíteni,egy éjszakásban pár hónap után sőt 1-2 éven belül is mert ilyenkor nem számít komoly kapcsolatnak,csak sajna törölték,mert hogy sértem a kérdéssel azokat akik 125ször teszik fel hogy "gáz e szűznek lenni 15 évesen" szűz vagyok-e ha felnyúltam magamnak" és terhes lehetek -e ha egymás mellett feküdtünk jellegű kérdéseiket
2011. júl. 26. 10:38
 20/32 A kérdező kommentje:

23:59

Nem tudom, én nem vagyok az a pasizós fajta, azt se tudom, hogy kell pasizni...meg senki nem közeledett úgy felém soha. 1x-2x volt olyan, hogy észrevettem, hogy tetszem valakinek, de kb. ennyi:) és lehet, hogy nem is tetszettem csak én hittem azt. Túlságosan gyerek vagyok még lelkileg szerintem, ez lehet a baj, meg hát ugye az önbizalom hiánya.

00:31

Ez nem is rossz ötlet...legalább akkor már tudom mire fogni a dolgot:D

2011. júl. 26. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!