Ciki ha egy 20 éves lány nemhogy szűz, de még életében nem is csókolózott és még barátja se volt?
22:45-ös nem ratyi csak jót akar
Mivel semmi tapasztalatom ezért nyilván nem fogok futó kalandokat keresni:D vicces lenne.....meg én biztos nem tudnék akárkit megcsókolni. egyébként nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!:)
van 1 ismerősöm, most lesz 22...életében még barátnője se volt, és senkivel se smárolt...az se ciki (főleg, hogy megvan az oka is..)
viszont, abszolut nem csúnya, sőőt...engem eléggé felizgat a látványa :P
ja hozzátenném, mostanára túlvan mindenen, bevbezettem az élet apró örömeibe :D
17/L
van 1 5letem.
én 20 éves fiú vagyok és még 1 lány kezét sem fogtam meg.
szerintem fogadjunk cölibátust,te állj be az apáca rendbe,én pedig beállok a reverendába.
ha úgyérezükk 1-2év múlva,hogy eléggé felkészültünk és kiéheztünk,vagy esetleg forró és szenvedélyes kapcsolatra vágynánk akkor törjük fel a cölibátust és adjuk oda egymásnak magunkat.
na mit szolsz?
23:59
Nem tudom, én nem vagyok az a pasizós fajta, azt se tudom, hogy kell pasizni...meg senki nem közeledett úgy felém soha. 1x-2x volt olyan, hogy észrevettem, hogy tetszem valakinek, de kb. ennyi:) és lehet, hogy nem is tetszettem csak én hittem azt. Túlságosan gyerek vagyok még lelkileg szerintem, ez lehet a baj, meg hát ugye az önbizalom hiánya.
00:31
Ez nem is rossz ötlet...legalább akkor már tudom mire fogni a dolgot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!