Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen legyen az első?

Milyen legyen az első?

Figyelt kérdés
Úgy van hogy barátnőm még szűz, de én már nem..(16/F) és azt akarom hogy jó legyen neki..vagyis..hát első..ezért másabbra akarom..elég visszafogott lány így hogy legyen? :) (nem kérek semmilyen megjegyzést arra hogy 16vagyok és nem szűz, sem hülyeségeket nem kérek.köszönöm.)
2011. júl. 23. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk normálisnak tűnsz, úgy hogy nem foglak a porig alázni.

Kényeztesd sokáig, ne siettesd, ne féljen veled, hanem kívánjon..

2011. júl. 23. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

most mit mondjunk erre,hogy milyen legyen?!

este felé legyen,ha nagyon ki akarsz tenni magadért akkor gyertyák is jöhetnek,szép lassan,megmasszírozod,végigcsókolgatod,sok öleléssel,csókolózással,a kezed tévedjen "arra",először ruha felett,majd alatt...jó esetben ő is elkezd kényeztetni téged majd ebből kerekedik valami...a lényeg h az egészet szép lassan csináld,ne 1 óra alatt akard lerendezni,inkább szánj rá egy egész du.-t---esetleg ha alány túl gátlásos ihattok egy kis pezsgőt vagy mittomén mit szoktatok,nem leitatni kell,csak oldani egy kicsit a gátlásait..ami nagyon fontos:ne rögtön azt várd el amit korábban már más lánytól megkaptál,csak szép lassan,mintha még te is szűz lennél

ÉS:VÉDEKEZZETEK,NE LEGYEN AZ H HOLNAP MÁR AZ A KÉRDÉS VAN KINT GYK-N,HOGY "NEM VÉDEKEZTÜNK,LEHET E A LÁNY TERHES?" :D

2011. júl. 23. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

esetleg romantika?

pl finom vacsi egy pohár vörösborral, gyertyákkal kirakott szoba, füstölővel vagy illatgyertyával, és lágy zene a háttérben :)

2011. júl. 23. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Én úgy képzeltem el a szüzességem elvesztését hogy gyertyák vannak a szobában,rózsaszirmok vannak szétszórva mint a filmekben. Ez persze nem így történt de aztán később bepótoltuk és nagyon jó volt. Szerintem ha emlékezetessé akarod tenni és azt szeretnéd hogy szép emlékként maradjon meg valami hasonlót csinálhatsz.

Az viszont fontos hogy sokáig kényeztesd,puszilgasd a nyakát (az általában felizgatja a lányokat) és csak akkor tedd be neki ha már érzed hogy kellőképp felizgult.

18/L

2011. júl. 23. 22:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezjó..köszönöm. :) remélhetőleg nem lesz az.. :D
2011. júl. 23. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:

pettingeljetek sokat

mondasd el vele h mikor esik jól neki

figyeld a reakcióit

simogasd kézzel szájjal nyelvel

duruzsolj szépeket neki

legyen ő a középpont kényesztesd

romantikázz virág zene stb....

és tedd félre az farkadat egy időre :-)))

legyen nyugis hely és idő és sok idő !!!!

szal ne siesd el csak akkor legyen igazi aktus ha már tényleg érzi és vágyik rá akkor nem csak neki hanem neked is nagyon jó lesz :-)))

sok sikert

2011. júl. 23. 22:10
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. :)
2011. júl. 23. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Boldog gyermek éveim jutnak eszembe...
2011. júl. 23. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Minden lány gyertyákról és rózsáról álmodik...

De a valóságban az elsőnél szerintem ez nem jó, mert annak spontán és nem megtervezett dolognak kell lennie. Gondolj bele:úgy fogadod a lányt, hogy félhomály, pezsgő, gyertya, virág,ez tök romantikus,de ha a lány ettől megijed, rögtön rágörcsöl, hogy ma este márpedig te ezt akarod, és rosszul is elsülhet, mert nem tud ellazulni. Szóval én személy szerint amondó vagyok, hogy legyetek otthon nyugiban,zenével együtt,és ha úgy érzitek mehet. És ha majd utána jöhetnek a kiegészítők, mikor ezt élvezni is tudjátok.

2011. júl. 24. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!