A kövér nők később veszítik el a szüzességüket?
A kövér nő akkor veszíti el a szüzességét, amikor megtanulja elfogadni önmagát, a testi hibáit, fel tud szabadulni (ha az a kérdés, hogy aki nem fogyott le akármilyen okból, az később veszíti-e el, a normál testalkatú kortársaihoz képest). Akkor veszíti el, amikor elhiszi a partnerének, hogy ő Istennő.
Magam is "telt" vagyok/voltam (most finoman fogalmaztam), és 25 éves voltam, amikor az akkori párom elhitette velem, hogy igen, istennő vagyok.
Nem konkrétan azért később, mert kövér, hanem mert a korral jön meg az egészséges önértékelés, idővel fogadja el magát (vagy tesz ellene, de a kérdés azokról szólt, akik kövérek, tehát nem tettek ellene).
A kövér hölgyek kishazánkban akkor veszítik el szüzességüket, mikor részeg, kiöregedett, kiéhezett férfiemberekkel tereli egy útra a sorsuk!
Szóval kitartás!
Tököm a kövér nőkbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!