Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves lány vagyok és még...

21 éves lány vagyok és még szűz. Ez elítélhető?

Figyelt kérdés
sokan akartak velem lefeküdni a barátom is de én nem mert hívő vagyok, és csak a nászéjszakámon akarom. ez hülyeségnek tartják?
2011. júl. 22. 11:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudj ha tévedek, de szerintem a vallással csak leplezed a félelmet... Meg ha tudod hogy megtaláltad a nagy Ő-t, akkor meg miért kellene az esküvőig várni? Én is hívő vagyok, de nem abban hiszek, hogy a papok, meg a Biblia félreértelmezése által mi az erkölcstelen... én azt gondolom, hogy, ha megvan a megfelelő lelki közösség a pároddal, nem is nagyon van szükség az egyház beleegyezésére a szexhez... de ez csak egy 19 éves srác véleménye...
2011. júl. 23. 00:02
 22/26 anonim ***** válasza:
Az az elítélendő, ha valaki szerint ez elítélendő!
2011. júl. 23. 08:52
 23/26 anonim válasza:
Én azt mondom ha van egy fiú akit szeretsz akkor tedd meg nyugodtan.Gondolj bele hozzá mész egy fiúhoz akivel elötte nem feküdtél le,és az esküvő után kiderül hogy nem passzol minden a sexben,akkor mit csinálsz.
2011. júl. 23. 17:50
 24/26 A kérdező kommentje:
mindenki válaszát köszönöm!!!!!!!!!
2011. júl. 25. 11:59
 25/26 anonim válasza:
Szia! Ez nagyon szép dolog hogy 21 évesen és szűz vagy:)) nagyon ritka az ilyen,és hidd el az ilyet nem lehet el ítélni szép dolog és ez a fontos:) és biztos a barátod is örül hogy szűz vagy még.. Sok sikert:)..
2011. júl. 29. 11:32
 26/26 anonim ***** válasza:

Igen, elítélhető: 3-tól 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, mert csalást követtél el! Sok embert hitegettél, megtévesztettél. :)

De ha én járnék veled, én is szeretném veled közlebbi kapcsolatba kerülni, nem csak az esküvő után. Most mi van bba? szerintem semmi. Felnőtt vagy már, gondolom. Nem tartozik senkire, hogy kivel mit csinálsz az ágyban.

2011. aug. 1. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!