Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A nőgyógyász tényleg látta,...

A nőgyógyász tényleg látta, hogy nem vagyok szűz, vagy csak gondolta?

Figyelt kérdés

Elmentem orvoshoz egészség ügyi okok miatt. Megvizsgált valami furcsa szerkezettel, amit feldugott és utána nekem esett, hogy mért nem szedek fogamzásgátlót ha nem akarok gyereket.:O Hát nagyon meglepődtem.. Valakinek volt már ilyen?:O

16/L

2011. júl. 21. 23:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
rád akarta sózni a fogamzásgátlót, elvégre ő a terjesztéséből él meg. te meg már ugyis egy agymosott generáciohoz tartozol, ezért fel nem vennél egy gumit, mert MÉGSEM VAGY EGY KORLÁTOZHATÓ ÁLLAT, AKIT MEGFOSZTHATNAK AZ IGAZI KÉJ ÉRZÉSÉTÖL.
2011. júl. 22. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Aki bírálta, hogy ilyen fiatalon nem ajánlott a tabletta, annak üzenném, hogy de, nyugodt rendszerességgel lehet akkor már szedni. Én is szedhettem volna, csak a szüleim nem figyeltek rám - én ugyanis eredetileg a két hétig tartó rendszertelen menzeszemre kaptam eredetileg a fog.gátlót, és orvosom szerint ha szüleim figyeltek volna rám és hoztak volna 15-16 évesen is, felirat volna akkor, hogy rendbehozzon. (mondjuk ez direkt ilyen kezdőknek szánt alacsony hormonos készítmény).

Amúgy lehet látni szabad szemmel is a szűzhártyát, első vizsgálatnál én is virgo intacta voltam... :D

2011. júl. 22. 18:01
 13/13 anonim válasza:

Az is lehet, hogy idősebbnek nézel ki a korodnál.

Tavaly (akkor voltam 16) én is voltam nőgyógyásznál, ott rákérdezett erre a szüzesség témára burkoltan, hogy 'és volt már barátod', de meg se várta, hogy válaszoljak, hanem ő mondta rögtön, hogy 'volt'. Én is csak lestem...

2011. júl. 23. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!