Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el? (többi lent)

Hogy mondjam el? (többi lent)

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el anyumnak, hogy van egy barátom és már lefeküdtünk? Ne nézzetek hülyének, anyum azt mondta, hogy nem hozhatok haza pasit 20 éves koromig... de nem tilthatja meg nekem a szerelmet úgy érzem. Főleg, hogy 20 éves koromig... amilyen gyorsan csak lehet, költözni fogok így is. Nah szóval 17 éves vagyok és tegnap elvesztettem a szüzességem a barátommal akivel 1 éve járok. Úgy érzem, hogy azért ezt nem kéne eltitkolni... de hogy mondjam el,ha már akkor is kiborulna, ha megtudná h van pasim? Kérlek, segítsetek! Előre is köszi 17L
2011. júl. 21. 22:57
 1/10 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Anyukád nem tudom, mit álszenteskedik.

"Tiltva nevelsz, hazudni tanítasz!" Itt az élő példa.

Legyél vele őszinte! Mondd meg neki az igazat!

2011. júl. 21. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek és talán rossz választ is adok, de én nem mondanám el neki. Nem hinném, hogy olyan nagy dolog és szerintem egy szülőnek semmi köze a gyereke szexuális életéhez. NAGYON SAJNÁLLAK, hogy ilyen anyukád van. Ne mond el neki! Vagy akkor csak a fiút, szép lassacskán. De a szex lehet, hogy nagyon kiverné a biztosítékot, bár lehet, hogy a fiún is. De hogy érteted, hogy nem vihetsz haza 20 éves korodig fiút? Ezt ő se gondolhatja komolyan.
2011. júl. 21. 23:06
 3/10 anonim válasza:
100%

Hát szerintem se mond el neki azt, hogy lefeküdtetek. Az én anyukám azért nem ennyire konzervatív de ő is kiborult mikor meg tudta, pedig ő tudott a barátomról akivel egy éve járok. Először csak azt mond el neki, hogy van egy fiúd, és elszoktatok menni erre arra. Meg egy kicsit kelts jó benyomást róla, dicsérd őt, vagy mond neki, hogy be is mutatod ha akarja. Meg milyen jól érzed magad mennyire jó vele lenni... És ha majd megbékél a gondolattal meg megismeri a barátod csak utána mond el neki. Addigra már lehet leszel 18 is és akkor meg tényleg nem szólhat bele. :) Addig meg mennyetek a pasidékhoz. (:

16/L

2011. júl. 21. 23:25
 4/10 SancikaJohnny válasza:
Ej, en 18 eves srac vagyok, en eddig 1 baratnot hozhattam fel, 16 evesen...de miota elkezdtem diszkoba jarni, es anyum megtudta,h intenziven elvok a lanyokkal, nekem sem engedi addig,h lanyt hozzak fel amig nem komolyodok, de nem tehetek rolla,h tapadnak ram :D + meg fiatal vok... o azt mondja,h nem kell szetqrni az agyat... Sztem a szulok gondolkodasatol fugg...maradiak...regimodiak...:)
2011. júl. 21. 23:52
 5/10 Ducky07 válasza:
Necces a dolog de csak az utolsó kérdésed miatt! Anyukád azt se tudja, hogy egy éve együtt vagy valakivel? Ha így mondod el neki h anyu képzeld egy éve járok valakivel és lefeküdtem vele... ez így necces! mond el neki h van egy barátod akivel 1 éve együtt vagytok csak nem akartad elmondani addig amíg nem érezted komolynak...aztán ha eltelt 1-2 hónap folytasd az adagolást! én 16 voltam, 6 hónapja voltam együtt a barátommal! Azonnal elmondtam anyumnak.. ő elég konzervatív, mégis értékelte h elmondtam, csak megkérdezte h nem e fájt és ennyi volt! Pár napra rá megkérte barátomat, hogy aludjon nálunk mert ők elutaznak! :) Ne félj! Megenni nem fog az biztos!
2011. júl. 22. 01:19
 6/10 anonim válasza:

ne mond el!!én is így vtam vele...nemtudtam h mondjam el...pedig mindenképp közölni akartam ve h elvesztettem...de aztán ez a kényszer h beszámolj anyudnak a szüzességeedről elfog mulni...!nálam is elmult ez ahogy teltek a napok már nem is fglalkoztatot a kérdés hogyan közöljem anyuval és 1x csak kutyasétálatás közben benyögtem neki...mire ő azt válaszolta h tudja...gondolta nem kártyázni járok a barátomhoz!!

vagy a másik eset volt régen egy bnőm akinek a szülei azt mondták 23 éves koráig nem veszitheti el...nah már 16éves korában elvesztette...nem szoltak hozá végül semmit!!de azota egy hülye ribanc a környék már végigb*szta!!

2011. júl. 22. 01:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Hát akkor a szüzesség témával még várok egy picit.! :D
2011. júl. 22. 09:38
 8/10 anonim válasza:
egy volt b.nőm 19 éves volt és még szűz...mikor az apja megtudta h elvettem a lány "kincsét" ki akart herélni...szóval vigyázni kell h kinek mit mondd az ember!!
2011. júl. 22. 18:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Azszép O.o :'D akk ink kussolok.. :S
2011. júl. 22. 20:59
 10/10 anonim válasza:
Szerintem még tartsd a szád, mert nem tudhatod hogy sül el a dolog éppenséggel el is tilthatnak tőle ami aztán a lehető legrosszabb.Viszont ha elmondod akkor az 1 évet azt hanyagold, ha egy szülő becsapva érzi magát jobb, ha menekülsz.
2011. júl. 23. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!