Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha 15 évesen veszted el...

Ciki ha 15 évesen veszted el a szüzességed?

Figyelt kérdés
A Pasim és én is már nagyon szeretnénk szeretkezni de nem tudjuk hogy hol és mikor? és hogy várjunk e még pár évet vagy ha nagyon szeretjük egymást akkor a kor nem számít? Én nagyon kívánom már őt és ő is engem! Múlthéten márt mind a ketten ágyba voltunk és ruha nélkül csak hát pont megjött a srác tesója meg a pasija! MIt csináljak?
2011. júl. 21. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem haltok bele, ha még vártok pár évet
2011. júl. 21. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem ciki. ha akarod tedd meg... az a ciki ha minden második pasival lefekszel 15 évesen :D
2011. júl. 21. 19:49
 13/17 anonim válasza:
Nagyon ciki!
2011. júl. 21. 20:22
 14/17 anonim válasza:

Én is 15 évesen veszettem el. Azóta is együtt vagyok a barátommal. :) Ha úgy érzed, hogy készen állsz rá akkor menny bele, de ha egy kis valami is visszatart akkor inkább várj még. Ezt te érezheted csak. De viszont az tudnod kell, hogy nagy felelősség. Válasszatok olyan időpontot, mikor tudjátok, hogy 2-3 óráig biztos nem toppan be váratlan vendég. :)

16/L

2011. júl. 21. 23:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor ciki, ha nem saját akaratodból teszed, és úgy fekszel le valakivel, hogy semmit nem tudtok a terhességről, a védekezésről és a nemi betegségekről!
2011. júl. 22. 08:47
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha a párodnak pasija van, na az a ciki... "megjött a srác tesója, meg a pasija" de ha ennyire nyitott vagy az ilyen perverz dolgokra, hát hajrá kislányom, de milyen megértő az a család, ha a tesója kísérgeti a srác pasiját...
2011. júl. 23. 00:24
 17/17 anonim válasza:

utolso te tiszta hulye vagy vagy csak le akarod pontoztatni amagad?

a srac tesojanak a pasija jott meg a lannyal...mert a srac tesoja lany...ha nem esett volna le;)

2011. aug. 14. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!