A barátnőm hétvégén elvesztette a szüzességét egy buliban, és nem használtak óvszert. Lehet baj?
Ha rólad szól a kérdés, akkor miért így teszed fel, hogy "egy barátnőm". Ki hiszi el, hogy téged annyira foglalkoztat barátnőd esete, hogy te teszed fel helyette a kérdést - persze ő közben szarik bele. Ugyanmár...
Szopás, ha hülye voltál, vállald a következményeket!
Nyugi, semmi baj nem lehet, minden a legnagyobb rendben van! :) Ha fiu lesz: Gyozike, Rafael, Hose Armando neveket javasolnam,.
Ha pedig lany akkor Esmeralda,Dzsenifer,
Az ertelmi szinteteket behatarolva latatlanul rendeltelek hozza titeket egy fajhoz es ugy adtam a neveket. Remelem tudtam sehiteni. :)
Jaj majdnem elfelejtettem! Uniszex, fajon beluli divatos nevek:
Lakatos Csarmander, Pokemon, Pikacsu
A szüzességét egy buliban?
Meg is érdemelné, hogy terhes legyen a buta libája...
Nem értem, mit számít, hogy a kérdező volt e vagy sem. Egyébként neki is teljesen mindegy, hogy egy arctalan, névtelen fórumon hazudik, vagy nem.
A "valószínű, hogy terhes" kijelentés baromi erős, de elképzelhető. Én a párommal évek óta megszakítással védekezem, és nem volt még baj. Az a feltételezés, hogy azonnal mindent összeszedett, az is bolhából elefánt. Ami viszont igaz, az az, hogy jobb félni, mint megijedni, szóval egy tesztet beér, meg legközelebb az eszével és ne a seggével gondolkozzon.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!