Szerintetek ez gáz? Most mit tegyek? Ez normális?
mit kénne tennem ? -.- légy emos, nem tudom, semmit !
hát ha meg nem vele akartál akkor minek feküdtél le.. istenem :D-.-
nem gáz [a sok hülyeséghez meg a 12 évesen be akasztottak mit tegyek kérdéshez képest ez már már dicséretes :D]
miért lenne emiatt lelkiismeret furdalásod? ha nem csaltál meg senkit akkor felteszem nem származott belőle kára senkinek :) most hááát hozz nekem 1 pizzát jobb ötletem nincs :D
19F
Hát elég gáz! Szerintem hamar kezded... 15évesen még nem lehet valami érett gondolkodásod ...ez abból is mutatkozik, hogy egy barátoddal fekudtél le... lehet hogy most nincs lelkiismeret furdalásod.. de később meg fogod bánni, hogy nem olyannal veszitetted el, akit szeretsz.. hidd el! ...
Hát szerintem most már nem tehetsz semmit... mégis mire gondolsz, hogy mit kellene tenned?? ...
k: látom okosak vagyunk nem arra irányult a kérdés h az gáz-e h 15 évesen vesztette el hanem a az utána jövő infó :) am meg mit pattogtok ne mondd már h ha be lennél bszva és rád hajtana akkor elküldenéd :)
19F
'k: látom okosak vagyunk nem arra irányult a kérdés h az gáz-e h 15 évesen vesztette el hanem a az utána jövő infó :) am meg mit pattogtok ne mondd már h ha be lennél bszva és rád hajtana akkor elküldenéd :)
19F'
Kedves 19F! Ha valaki be van rugva, attól függetlenül nemet tud mondani dolgoknak,én is voltam nem egyszer olyan helyzetben, és elég sok volt bennem, de még is NEM-et mondtam! És szerintem gáz, hogy elvesztetted így,hogy előtte nem jártatok,nem volt tartós a kapcsolatotok. Mondjuk ezt mindenki, magának dönti el. Mit kéne most tenned? Szerintem gondolkozz el ezen az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!