Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El veszítheti a szüzességét?

El veszítheti a szüzességét?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeség de újjazástól elveszítheti a barátnőm a szüzességét?
2011. júl. 16. 18:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Csak ha nagyon brutálisan csinálod.
2011. júl. 16. 18:20
 2/15 anonim válasza:
ezt a kérdést majdnem inden nap felteszik...
2011. júl. 16. 18:25
 3/15 anonim válasza:
*minden
2011. júl. 16. 18:25
 4/15 anonim ***** válasza:
A szüzesség egy társadalmilag kialakított toposz, ami egyéni értelmezéstől függ. Van aki szerint igen, van aki szerint nem. De igazából tökmindegy.
2011. júl. 16. 18:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jól elteszi valami biztos helyre, akkor nem veszítheti el!
2011. júl. 16. 18:45
 6/15 A kérdező kommentje:
pls a kérdésre válaszoljatok és ha lehet akk értelmesen
2011. júl. 16. 18:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amit írtam az értelmes, és az a színtiszta igazság. Olvass utána. Én is a napokban olvastam épp. Pffff. Az ember normálisan válaszol és leszólják a válaszát. Hová lesz ez a világ?
2011. júl. 16. 19:13
 8/15 anonim válasza:
Csak akkor veszti el egy lány a szüzességét ha pénisz van benne, sok mindentől elszakadhat a szűzhártya sport.. stb.
2011. júl. 16. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen szerintem a kérdeződ technikailag érdekli a dolog:D Feltételezhető hogy a szűzhártya átszakadására gondolt. És igen, átszakadhat ujjazástól. Az a csávesz vagy aki megujjazta a barátnőjét és annak fájt meg vérzett?
2011. júl. 17. 00:49
 10/15 anonim ***** válasza:

...624:

Igen? És mi a helyzet akkor ha valaki hátulról már végigpróbálta a fél diszkót? A te értékrended szerint az még hamas szűzlány? Van végigszpota a fél gimit... én azt sem nevezném ártatlannak. Vagy mi a helyzet az olyan golden star leszbikus csajokkal akik végigjárták már szinte minden erre kapható lány ágyát? stb.

Attól függ ki hogy nézi. Mindenki mást ért szex alatt...

A biológiai részről meg annyit, hogy a szűzhártyák nem egyformák. Van akinek nem is szakad be csak kitágul, van akinek meg a puszta sporttól is... és akkor ott van a plasztika, meg mittudomén.

A lényeg, hogy a puszta biológiai kinézet alapján a nőgyógyász se feltétlen biztos benne, hogy szűz vagy-e.

2011. júl. 17. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!