Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Életem első masztizása....

Életem első masztizása. Ilyennek kellett lennie?

Figyelt kérdés
A 16 éves lány vagyok... És hát gondoltam többen is mondták hogy ők már mióta csinálják és hogy milyen korban normális... Ezért hajatmosni indultam és gondoltam keverem a kellemeset a hasznossal és kipróbálom milyen is... Először az ujjaimmal próbálkoztam de úgy nem sikerült hatást elérnem... Viszont utána kipróbáltam a zsuhanyrózsásat... Elég sokat olvastam már róla.. Erősre állítottam a vízsugarat és második próbálkozásra csiklandozó érzés járt át... Alig tudtam uralkodni magamon... Ilyen hatást kellett kiváltania...?:) Nagyon jó volt:DD
2011. júl. 16. 10:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem értem ujjal mi nem ment... Valamit biztos bénán csináltam... Na mindegy majd próbálkozok... Nem igazán szeretnék rászokni erre a zuhanyrózsásra mert azt olvastam hogy utána már a szex nem lesz majd olyan jó...
2011. júl. 16. 20:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Ez az orgazmus.
2011. júl. 17. 07:21
 13/23 anonim válasza:

Én is a zuhanyrózsával szoktam masztizni :D De komolyan,és engem is csiklandozó érzés jár át..

Ujjal én is próbálkoztam,nekem sem ment,ezután tértem át a zuhanyrózsára :D

2011. júl. 17. 19:04
 14/23 anonim válasza:
Én is a zuhanyrózsát használom, és fantasztikus. Ha az ujjaimmal csinálom, az meg sem közelíti a zuhanyrózsás orgazmust.CSiklandozást és lüktetést érzek.
2011. júl. 21. 11:16
 15/23 anonim ***** válasza:
49%

Ha a zuhanyrózsa erős ingerére reagált csak a tested nagy eséllyel leszel frigid, akit egy hétköznapi férfi egy hétköznapi pénisz ingerlésével nem fog semmit sem elérni nálad, mert az ingerküszöböd magas...úgyhogy a helyedben nem szoktatnám a testem az erős ingerekhez ,mert akkor már senkinek nem lesz esélye nálad, csak a zuhanyrózsának...

22L

2011. júl. 21. 11:50
 16/23 anonim ***** válasza:

Ui.: A csiklandós érzés az csiklandós érzés...az nem az orgazmus.....

22L

2011. júl. 21. 11:50
 17/23 anonim válasza:
100%
ezt én is kipróbálom :D jól hangzik
2011. júl. 21. 14:32
 18/23 anonim válasza:
100%
Ha jó volt akkor semmi gond :D
2011. júl. 21. 18:20
 19/23 anonim válasza:
Ha az egész kádat elborította a hüvely váladékod és azt se tudtad hogy a faszban vagy akkor jó.
2011. júl. 21. 22:20
 20/23 anonim ***** válasza:
Hm. a zuhanyrózsa túl erős és csak csiklandoz, az ujjaidra nem igazán reagálsz. Tudod mit, van egy ötletem? Próbáld ki a nyelvemet, tuti hogy beválik 20 centi hosszú és fürge mint a motolla...vagy ha nem garanciában veszek neked egy bazi nagy zuhanyrózsát...:-)
2011. júl. 21. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!